Przenosiny BrowarBizu na nowy serwer - komentarze

Collapse
Temat jest zamknięty.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • abelincoln
    Porucznik Browarny Tester
    🥛🥛🥛
    • 2010.01
    • 306

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
    Chodzi o ogłoszenie parafialne danego działu czy błąd 503?
    wiele lat temu uczyli mnie jako juniora, że błędy nie powinny się pokazywać na produkcji...

Comment

• ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 24013

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abelincoln

wiele lat temu uczyli mnie jako juniora, że błędy nie powinny się pokazywać na produkcji...
      Na pewno byłoby to moje credo zawodowe, gdybym miał do dyspozycji juniorów, seniorów oraz wypłatę z tego tytułu. Co do 503 oznacza się tym zasób tymczasowo niedostępny
      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• e-prezes
        Generał Wszelkich Fermentacji
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2002.05
        • 19294

Cieszy mnie nowa aranżacja, związana (wizualnie) z prezentacją userów na forum. Mniemam, że to walor dodany z aplikacją, bo na taką fanaberię to na pewno czasu nie byłbyś w stanie znaleźć.

Comment

• abelincoln
          Porucznik Browarny Tester
          🥛🥛🥛
          • 2010.01
          • 306

A i zgłaszany przeze mnie błąd się poprawił. Też pewniej przypadkiem
          Niemniej - Aplauz i zaakceptowanie, oraz łubu-dubu, łubu-dubu - niech żyje koder naszego portalu.

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
            Przenosiny BrowarBizu na nowy serwer
            ART
            W najbliższym czasie będę przenosił Browar.biz i Centrum Piwowarstwa na serwer z nowym oprogramowaniem. Obecnego dwunastolatka nie jestem w stanie bezboleśnie zaktualizować, więc jest z tym trochę zachodu. Dla niektórych obecny stan to tylko niewyświetlanie się zielonej kłódeczki w przeglądarce...
            2020-08-07, 11:09
          • dadek
            Chorwacja, Zagrzeb, Slavonska avenija 22f, The Garden Brewery
            dadek
            Browar odwiedziliśmy 18.08.2020 czyli będzie to wakacyjne wspomnienie. Relację pewnie bym wrzucił wcześniej jednak przenosiny browar.biz na nowy serwer zablokowały wszelkie działania.

Slavonska avenija jest jedną z najdłuższych (około 12 km) arterii chorwackiej stolicy. Jednak...
            2021-02-23, 01:58
          • e-prezes
            KPR 2019 - po wynikach - komentarze
            e-prezes
            Tu można podejrzeć wyniki konkursu.

To co mnie uderzyło w nich to brak niektórych wydawałoby się uznanych marek. Może nie startowały? Ale jeśli tak to dlaczego?
            np. nie widzę Maltgarden, Hopito, Dear Bear, Pracownia Piwa, AleBrowar, etc. A np. Harpagan tylko jeden brąz....
            2019-12-08, 20:21
          • heckler
            Česká Lípa, Hálkova 1691, Pivovar Lípák
            heckler
            Historia českolipského piva sięga 14 wieku, natomiast obecną piwna historię miasteczka od 2023 roku zaczął wytyczać lokalny domowy piwowar Pavel Konvalina. Oczywiście początki to piwowarstwo domowe, następnie browar kontraktowy (browar Kunratice ), a od dwóch lat własny browar....
            2025-01-31, 11:11
          • AaLeX
            Połczyn-Zdrój, Ultimate Hopped Połczyn Pilzner
            AaLeX
            Znalazłem to piwo w Dino. Ostatnia butelka kosztowała 4,69zł. Dużo, ale myślę sobie, spróbuję. Może to piwo pokaże jakiś smak. I mamy niespodziankę. Piwo ma smak. Barwa słomkowa. Piana niezła. Zapach chmielowy. W smaku chmiel, delikatny nuty ziołowo-słodkawe. Dość oryginalny w smaku...
            2024-08-06, 14:16
          • Loading...
          • Koniec listy.
          Przetwarzanie...