Jasna przyszłość przed nami... może troszkę za jasna bo białe tło trochę daje "po gałach".
Jest lub będzie zgaszone tło lub możliwość własnej inwencji...?
Jak dla mnie ślepego linie rozdzielające działy na pierwszej stronie powinny być ciut ciut grubsze. Teraz wszystko mi się zlewa i rozdrażniony szukam gdzie się zaczyna a gdzie kończy dział.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Przywracanie poszczególnych działów i funkcjonalności to kwestia dni czy tygodni?
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Oj DP bardzo brakuje. Wszystko idzie do notesu, trzeba będzie później przenosić.
W ogóle ciężko tu teraz cokolwiek ogarnąć Dopiero teraz skumałem jak w ogóle wpisać posta. No i szlag człowieka trafia na tą angielszczyznę Jesteśmy w Polsce więc dlaczego tu teraz większość po angielsku?? Mam nadzieję, że to tylko chwilowe bo tłumaczenie każdej funkcji jest strasznie wku...
Comment