Podpisuję się pod powyższą kolejnością.
I zupełnie się zgadzam z Becikiem - browar to browar - sprzęt, nazwa i koniec. A nie jakieś kontrakty, często efemerydy na 2-3 warki, więc powinno zostać jak jest, kto chce to znajdzie.
... i nieograniczony czas edycji
Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka
Bez przesady z tym nieograniczonym. Jeszcze zaczną ludzie grzebać w jakichś historiach sprzed lat i tworzyć historię alternatywną. Ale faktycznie 5 minut to trochę za mało.
Rzeczywistość jest po to, by podstawiać jej pod nos krzywe zwierciadła. Serviatus status brevis est 3603 etykiety z zagranicznych piw wypitych osobiście, 1148 recenzji piw na browar.biz (z czego 733zagraniczne opisałem i sfotografowałem jako pierwszy) - stan na 31.01.2020
Na innych forach jest, że jak ktoś doda posta pod Twoim to edycja się blokuje. Niemniej ten czas na edycję bez odpowiedzi też nie jest nieograniczony. Premiumy mają większą.
W 100 KB oczywiście można się zmieścić ale mamy rok 2020 i technika poszła do przodu.
Nie mówię o ogromnych rozmiarach czy wadze pliku, ale zwiększenie w galerii choćby do 800x800 px i 250 czy nawet (o zgrozo) 500 KB z pewnością poprawiła by wizualną cześć serwisu.
Akcja prawdopodobnie zacznie się dzisiaj po godz. 15:00, może ale nie musi potrwać do niedzieli.
Serwis i wszelkie usługi będą na kilka godzin zupełnie niedostępne, będą zapewne pojawiać się dziwne komunikaty w przeglądarkach i nie tylko.
Potem prawdopodobnie na pewną chwilę dostępne w trybie tylko do przeglądania na starym serwerze,
wtedy oby wszystko poszło jak należy w nowym miejscu z wgraniem danych.
jak tylko okaże się że podstawowe usługi działają, to nowy adres zostanie puszczony do propagacji (ha, coś wspólnego z piwowarstwem ) w DNSach, może to potrwać od kilku minut do kilku dni zanim łączenie się ze stroną będzie kierowało na właściwy serwer.
A jeśli coś pójdzie nie tak, to wracamy du punktu wyjścia.
w razie W, proszę pisać na
b r o w a r b i z @ g m a i l . c o m
W 100 KB oczywiście można się zmieścić ale mamy rok 2020 i technika poszła do przodu.
Nie mówię o ogromnych rozmiarach czy wadze pliku, ale zwiększenie w galerii choćby do 800x800 px i 250 czy nawet (o zgrozo) 500 KB z pewnością poprawiła by wizualną cześć serwisu.
Dokładnie. Jeśli już to obciążają serwer kilobajty a nie piksele. 100 kB to faktycznie obecnie bardzo mało jak na zdjęcie ale mimo to można w tej jakości wrzuścić całkiem pożądne. Gorzej z formatem czyli pikselami. Te obecne ograniczenia są już archaiczne i 800 czy 1000 px szerokości lub wysokości powinno być chyba dobrym upgrate'm strony.
Wiem to z praktyki sam jako współprowadzący stronę ze zdjęciami/skanami.
Jeśli chodzi o samo funkcjonowanie strony browar.biz to u mnie niestety nadal bez zmian. Po prostu cały czas stronę wyświetla mi jako niezbyt bezpieczną (czerwone Not Secure na pasku) a od czasu do czasu by w ogóle wejść na stronę muszę dodatkowo kliknąc jakieś potwierdzenia że zgadzam się na ryzyko.
Mam nadzieję że to co planuje w poście powyżej Art, poprawi sytuację choć nawet jeśli nie to i tak będę logować się tak jak mam ostatnio. Za duże uzależnienie
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Comment