Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
Wyświetlenie odpowiedzi
Przenosiny BrowarBizu na nowy serwer - komentarze
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Tym razem zdaje się przeszło. Teraz tylko dalsza góra pracy z przywróceniem podstawowych funkcjonalności forum i starych działów- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziTym razem zdaje się przeszło. Teraz tylko dalsza góra pracy z przywróceniem podstawowych funkcjonalności forum i starych działówMM961
4:-)
Comment
-
-
Czy to tak będzie wyglądać jak teraz? Rozumem, że poszczególne działy będą przywracaneGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Nie żebym narzekał, ale oczy mi krwawią, gdy widzę taki polsko-angielski miszmasz.
Jak dla mnie całe forum może być po angielsku, byłe faktycznie było całe, a nie poł na pół
Tak czy siak, fajnie że już nie ma głównej strony, tylko adres browar.biz bezpośrednio wrzuca na forumLast edited by behegrzmot; 2020-09-25, 13:28.
Comment
-
-
Stare forum jakoś przyjaźniej wyglądało ale to działa lepiej. ART kupa w pozytywnym tego słowa znaczeniu dobrej roboty. W tematach "zaawansowanej informatyki" jestem typowym "lajkonikiem" ale jakbyś potrzebował pomocy w tym całym bałaganie to chętnie coś podziałam o ile będę w stanie. Póki co przychylę się do uwagi kolegi behegrzmota. Warto by ujednolicić język. Mi też angielski by nie przeszkadzał. Powodzenia w dalszych pracach!
Comment
-
-
ciekawe czy będzie mozliwość oceny przez artomat, no i brak galerii i kolekcjonerstwaGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika becik Wyświetlenie odpowiedziciekawe czy będzie mozliwość oceny przez artomat, no i brak galerii i kolekcjonerstwa
Co do samych zmian: fajnie, że coś się dzieje. Moja pierwsza reakcja to: okropne, nie cierpię, odchodzę! - ale ja tak mam przy każdej zmianie interfejsu na każdym portalu. Zawsze zostaję Trzeba się tylko przyzwyczaić. Będzie dobrze.
-
👍 1
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika darekd Wyświetlenie odpowiedziW dziale piwo-konkretnie nie widzę wyszukiwarki tematycznej. Czy przeoczyłem?
Comment
-
Comment