Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kaczka116
Wyświetlenie odpowiedzi
Przenosiny BrowarBizu na nowy serwer - komentarze
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziPotrzebuję na ochotnika człeka, któremu na dniach przydzielę dostęp do wprowadzenia nowych browarów do kolejki. Nieodpłatnie gratis i za friko, za to niewdzięczność gwarantowana
Mogę się też zająć przywróceniem do życia działu Kolekcjonerstwo - mam tu na myśli kompleksowe wsparcie, czyli zarówno dostosowanie kodu do nowej wersji php-a jak i jakieś drobne modyfikacje funkcjonalności. O ile oczywiście kod nie jest niemożliwy do ogarnięcia i nie łatwiej cały moduł od nowa napisać bazując na dotychczasowej strukturze katalogów ze skanami i bazy danych.
-
👍 1
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika slipa Wyświetlenie odpowiedzi
Mogę to ogarnąć.
Mogę się też zająć przywróceniem do życia działu Kolekcjonerstwo - mam tu na myśli kompleksowe wsparcie, czyli zarówno dostosowanie kodu do nowej wersji php-a jak i jakieś drobne modyfikacje funkcjonalności. O ile oczywiście kod nie jest niemożliwy do ogarnięcia i nie łatwiej cały moduł od nowa napisać bazując na dotychczasowej strukturze katalogów ze skanami i bazy danych.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi
Dziękuję za odzew. Wygląda to tak, Bez dodawania browarów nie ma dodawania nowych piw. Zatem powtórzę apel Jakis rozgarnięty ochotnik jest na sali?
Lager:
Eurolager
Strong Lager
Lager
Italian Lager
Vienna Lager
Red Lager
Czech Pils
German Pilsner
Pils (inne pilsy)
Dark Lager
Schwarzbier
Munich Dunkel
Alt
Helles
Kölsch
Märzen (Marcowe)
Rauchbier
India Pale Lager
Bock (Koźlak)
Lentebock (Koźlak jesienny)
Weizenbock
Doppelbock
Doppelweizenbock
Eisbock
Porter Bałtycki
Imperialny Porter Bałtycki
BA dałbym pod Specjalności Lager
Bezalkoholowy Lager
Radler/Shandy
Ale:
Witbier
Weizen
Dunkel Weizen
Fruit Weizen (a co?)
American Wheat
Sour Ale
Fruit Sour Ale
Pastry Sour
Lichtenhainer
Grodziskie
Gose
Berliner Weisse
Bitter/Best Bitter
Golden Ale
Brown Ale
Mild
Scottish Ale
Irish Red Ale
Old Ale
Wee Heavy
Blond Ale
Belgian Strong Ale/Belgian Dark Strong Ale
Trappist Single
Dubbel
Tripel
Quadrupel
Saison/Farmhouse Ale/Grisette
Bière de Garde
Flander Red Ale
Oud Bruin
Lambic
Fruit Lambic
Gueuze
Roggenbier
Sahti
California Common
Amber Ale
Wheat Wine
Barley Wine
Russian Imperial Stout
BA/Nitro (jako Specjalności Ale)
Milk Stout
Dry Stout
Tropical Stout
Oatmeal Stout
Foreign Extra Stout
Pastry Stout
Coffee Stout
Oyster Stout
Brett Ale
Grape Ale
Porter
Robust Porter
Imperial Porter
APA
English IPA
Belgian IPA
Polish IPA
New Zeland IPA
Seesion IPA
East Coast IPA
West Coast IPA
New England IPA
DDH IPA
Double IPA
Red IPA
White IPA
Brett IPA
Sour IPA
Black IPA
Brown IPA
Brut IPA
Milkshake IPA
Triple IPA
Quad IPA
Rye IPA
Rice IPA
Oatmeal IPA
Bezalkoholowe Ale
Niesklasyfikowane
wiem, że dużo wymieniłem i wiele jest niewarzonych w Polsce, ale Polacy sie rozkręcają i gonimy USA, więc nie byłbym za zmniejszaniem, a powiększeniem nawet możliwości wyboru styli.
Jakieś sugestie jakiego stylu zabrakło?Last edited by kaczka116; 2021-01-06, 14:49.
-
👍 1
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kaczka116 Wyświetlenie odpowiedzi
wiem, że dużo wymieniłem i wiele jest niewarzonych w Polsce, ale Polacy sie rozkręcają i gonimy USA, więc nie byłbym za zmniejszaniem, a powiększeniem nawet możliwości wyboru styli.
Jakieś sugestie jakiego stylu zabrakło?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
A nie czytałeś postu 184?
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
To może dałoby się jeszcze jakoś rozlewnie podłączyć, nawet nie jeśli oddzielną galerię - póki co - to chociaż poprzez rozszerzenia formularzy opisów fantów browarowych. Z czasem dałoby się to chociaż odfiltrować...Zbieram porcelanki składów z Pomorza; kapsle dziewicze Carlsberga (cały świat) oraz powojenne zdjęcia i pocztówki Słupska
Szukam e-materiałów (zdjęć, skanów fantów i artykułów) nt. składów i rozlewni obecnej i dawnej RP z okresu pw-ppf do strony na facebooku BEZ LOGOWANIA:
https://www.facebook.com/SkladyRozlewniePiwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dadek Wyświetlenie odpowiedziWie ktoś może czy jest obecnie jakaś możliwość odpowiedzi na PW? Próbowałem, ale ciągle wywala jakieś angielskojęzyczne komunikaty. W ogóle ciężko cokolwiek tam teraz ogarnąć, same anglicyzmy nie ułatwiają jakichkolwiek działań.pozdrawiam
www.BrowaryMazowsza.pl - kompendium wiedzy o piwowarstwie ziemi mazowieckiej
Comment
-
-
Próbuję ale nic z tego, ciągle mam jakieś komunikaty na czerwono po angielsku, których nie rozumiem. Możliwe, że ja coś robię nie tak ale nie ogarniam tego. Przepraszam kolegów, którym mimo najszczerszych chęci nie odpowiadam na wiadomości.
Comment
-
Comment