Większość linków w tej zakładce nie działa
Przenosiny BrowarBizu na nowy serwer - komentarze
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pawlosek12 Wyświetlenie odpowiedziKiedy będą działać linki w zakładce browary.
-
👍 1
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziNie wiem czy zauważyliście, ale ja dopiero dziś, że jest nowa zakładka "Browary" na głównej... Nie jest aktualna, ale cto coś nowego.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziwydaje się zbędny i stanowi przykład czym obecnie jest browar.biz - wydmuszką
I ofiara globalnych graczy, jak Facebook et consortes.
Comment
-
-
Ale nie ma szans dziś dodać kilka tysięcy piw, nie wspominając o tym, by serwer utrzymujący się ze szczątkowych opłat userskich mógł udźwignąć taką ilość danych. Wybij to sobie z głowy! ART podał kosztorys i on się nigdy nie zepnie finansowo już na teraz a co dopiero w perspektywie czasu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pawlosek12 Wyświetlenie odpowiedziSzkoda,starszy serwer był lepszy niż nowy.
Comment
-
-
To nie są sprawy związane z przenosinami na nowy serwer.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedzizostaną rozwiązane w tej dekadzie jak ART znajdzie czas
Comment
-
Comment