Przenosiny BrowarBizu na nowy serwer - komentarze

Collapse
Temat jest zamknięty.
X
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• ART
    Przenosiny BrowarBizu na nowy serwer
    ART
    W najbliższym czasie będę przenosił Browar.biz i Centrum Piwowarstwa na serwer z nowym oprogramowaniem. Obecnego dwunastolatka nie jestem w stanie bezboleśnie zaktualizować, więc jest z tym trochę zachodu. Dla niektórych obecny stan to tylko niewyświetlanie się zielonej kłódeczki w przeglądarce...
    2020-08-07, 11:09
  • dadek
    Chorwacja, Zagrzeb, Slavonska avenija 22f, The Garden Brewery
    dadek
    Browar odwiedziliśmy 18.08.2020 czyli będzie to wakacyjne wspomnienie. Relację pewnie bym wrzucił wcześniej jednak przenosiny browar.biz na nowy serwer zablokowały wszelkie działania.

Slavonska avenija jest jedną z najdłuższych (około 12 km) arterii chorwackiej stolicy. Jednak...
    2021-02-23, 01:58
  • e-prezes
    KPR 2019 - po wynikach - komentarze
    e-prezes
    Tu można podejrzeć wyniki konkursu.

To co mnie uderzyło w nich to brak niektórych wydawałoby się uznanych marek. Może nie startowały? Ale jeśli tak to dlaczego?
    np. nie widzę Maltgarden, Hopito, Dear Bear, Pracownia Piwa, AleBrowar, etc. A np. Harpagan tylko jeden brąz....
    2019-12-08, 20:21
  • heckler
    Czechy, Česká Lípa, Hálkova 1691, Pivovar Lípák
    heckler
    Historia českolipského piva sięga 14 wieku, natomiast obecną piwna historię miasteczka od 2023 roku zaczął wytyczać lokalny domowy piwowar Pavel Konvalina. Oczywiście początki to piwowarstwo domowe, następnie browar kontraktowy (browar Kunratice ), a od dwóch lat własny browar....
    2025-01-31, 11:11
  • AaLeX
    Połczyn-Zdrój, Ultimate Hopped Połczyn Pilzner
    AaLeX
    Znalazłem to piwo w Dino. Ostatnia butelka kosztowała 4,69zł. Dużo, ale myślę sobie, spróbuję. Może to piwo pokaże jakiś smak. I mamy niespodziankę. Piwo ma smak. Barwa słomkowa. Piana niezła. Zapach chmielowy. W smaku chmiel, delikatny nuty ziołowo-słodkawe. Dość oryginalny w smaku...
    2024-08-06, 14:16
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...