No ja tylko wszak próbuje wyniuchac, o co właściwie E-prezesowi chodzi
misja Browar.biz
Collapse
X
-
-
baklazanek napisał(a)
W ramach misji Browaru może jakaś ugodowa kolacja z udziałem Marusi i E-prezesa??
Poza tym.... NIE MA TAKIEJ MOŻLIWOŚCI !!!!Dick Laurent is dead.
Comment
-
-
Hi hi hi
Misja jest wielka. Pokazać sobie i nie tylko co warto wypić w Polsce i nie tylko
Mam wrażenie, że jesteś fajny facet e- Prezesie, tylko lubisz troszkę pozować na takiego "buntownika z wyboru"
Comment
-
-
jeszcze do wczoraj miałem wrażenie, że to co uskuteczniacie to rodzaj jakiejś próby, oczepin, czy cos w ten deseń, ale moja cierpliwość się kończy. niemniej jednak nie dam się drugi raz sprowokować. to jest ogólnodostępne forum dyskusyjne i każdemu wolno pisać co chce w granicach regulaminu, co czynię!
konkrety dt. misji:
dotychczas głowna strona i forum były jakby dwoma odrębnymi tworami, browar.biz mocno nieaktualny - wykaz browarów, ich produktów, adresy etc. (wystarczy zerknąć na stronę superprzemka); forum zaś jednym wielkim chaosem - zbiorem chaotycznie rozmieszczonych danych. mniemam, że to się zmienia na lepsze i sam jestem za tym!
w księgarniach pełno jest publikacji nt. win, herbat, kaw, przypraw, serów, ale o piwie uświadczyłem dwie pozycje (ogólnoświatowe rozpoznanie tematu - choć o polskich piwach było sporo i znalazł się tam nawet browar Jabłonowo), ale w moim mniemaniu zbyt drogie, albumowe. tęsknie za komunistycznymi publikacjami, pełnymi szerokiej wiedzy o temacie. jasne, że na formum można znaleźć większość informacji, o których mówię, ale wydawało mi się, że na podstawie pewnych forumowych przemyśleń powinny powstawać opracowania-artykuły na stronę główną a tym samym w wydawnictwie nie cyfrowym. potrzebuję dobrego podręcznika o piwie - kompendium wiedzy, szczególnie o polskim rynku browarniczym. tego mi brakuje w księgarni i jest to uważam całkiem sensowny punkt misji.
ile waszym zdaniem osób wie o stronie browar.biz? jest to tylko skromna ilość obywateli pijących regularmnie bądź okazyjnie piwo. nawet 2,5 tyś zarejestrowanych userów nie może być siłą, z którą mogą liczyć się właściciele browarów. wszystko pewnie po kolei, ale nie nalezy ograniczać się wyłącznie do medium internetu.
to na razie tyle.
Comment
-
-
możesz wyłożyć pieniądze na opracowanie książki i na pewno ktoś chętny się znajdzie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Trochę e-prezesie przesadzasz.
Jakieś pół roku czy rok temu szukałem pozycji nt. herbaty. Trafiłem jedną czy dwie pozycje, które miały informacji miały mniej niż ja.
Nic nie stoi na przeszkodzie abyś się wyżył literacko pisząc wstępniaki na pierwszą stronę Browaru. Myślę,że Art nie miałby nic przeciwko temu, a istrona byłaby zawsze aktualna.
Comment
-
-
1. Definicja:
Troll, to list mający wciągnąć uczestników forum w jałową dyskusję i jego jedynym zadaniem jest wprowadzenie zamieszania. Np. wypowiedź "piwo inne niż Lech Premium" to troll.
Jedyną metodą walki z trollami jest zupełne ignorowanie takich listów. Troll, kiedy zobaczy że jego wysiłki nie osiągają żadnego rezultatu, po prostu zrezygnuje.
2. Wnioski:
Wiadomo
Comment
-
-
marcopolok napisał(a)
Oj Baklazanku widać że na browarowych zlotach nie bywasz
A to by była tylko kolacja pojednawcza i nic poza tym. No chyba że Marusia z Prezesem by się nie dogadali to trzeba by było zorganizować pojedynek w piwie między nimi
Comment
-
-
w tmacie alowych dyskusji
pojedynek! wporzo! kulinarny mam nadzieję, jak przegram to żaden wstyd wygram sława, wywiady, autografy
a dyskusja o kiełbasie nie była zbyt jałowa dla szanownych kolegów? tu większość dyskusji jest jałowych i jakoś nikt poza biednym ARTem nie robi z tego problemu.
Comment
-
Comment