Męczy się biedak obecnie z listą browarów i ich aktualnymi wyrobami . Jakby każdy sprawdził listę produktów znanego mu browaru i napisał co produkują a co nie poszło by szybciej. A będzie to z korzyścią dla wszystkich .
Pomóżmy Art-owi
Collapse
X
-
kilka osób też na maila mi podsyła skargi i wnioski
nie traktujcie prosze obecnego układu działu piwo i browary jako ostateczny, pewnie się jakoś skrystalizuje w ciągu następujących dni... tygodni... miesięcy.. lat....
dzięki!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ART napisał(a)
kilka osób też na maila mi podsyła skargi i wnioski
nie traktujcie prosze obecnego układu działu piwo i browary jako ostateczny, pewnie się jakoś skrystalizuje w ciągu następujących dni... tygodni... miesięcy.. lat....
dzięki!
ps. Art wielka prośba popraw temat bo trafiła mi się literówka .I przepraszam za przekręcenie nicka .
Comment
-
-
Żnin
Uzupełnienie danych :
tel: 52- 302-18-98 fax: 52- 302-86-60
www.leszek-znin.pl e-mail: leszek-znin.pl@leszek-znin.pl
Comment
-
-
dzięki And, część jest już uaktulniona dzięki Tobie.
jak ktoś z Was ma namiary na browar w Górze, niech da mi znać proszę!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Odp: Hetman
And69 napisał(a)
Zauważyłem że w spisie brakuje browaru w Krasnymstawie .
A oto jego dane Browar Hetman Gospodarcza 7 22-300 Krasnystaw
Kibil
Gordon
Hetman Mocny
Hetman Premium Light
Hetman Power
Takie są dostępne w Katowicach i Chorzowie, ale pewnie nie jest to pełen asortymentBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Krasnystaw - nie Kibil a Kibol
Belgia jeszcze Jako i Jako Mocne (rozlew JAKO Kokanin) - ale czy piwa rozlewniane ogą byc traktowane jako produkt browaru? chyba tak, napewno tak )))Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
becik napisał(a)
Krasnystaw - nie Kibil a Kibol
Belgia jeszcze Jako i Jako Mocne (rozlew JAKO Kokanin) - ale czy piwa rozlewniane ogą byc traktowane jako produkt browaru? chyba tak, napewno tak )))Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Holsten... hm, no nie wiem czy nadal jest wytwarzane ze względu na odejście Holstena z tego browaru.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment