mapki są tworzone obecnie automatycznie, zaznaczenie na niej danego miejsca obywa się na podstawie odpowiedniej długości i szerokości geograficznej tego miejsca.
Pomóżmy Art-owi
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
ART napisał(a)
nie traktujcie prosze obecnego układu działu piwo i browary jako ostateczny, pewnie się jakoś skrystalizuje w ciągu następujących dni... tygodni... miesięcy.. lat....
dzięki! [/B]
przez ciekawosc i wielu zachetach Forumowiczöw spröbowalem wyslac kilka E-maili do polskich browaröw ale po wyslaniu 6 szt otrzymalem wiadomosc od 3 ze adres jest falszywy i nie mozna waslac tego Emaila.
Albo jest to niedopracowanie albo juz sie Adresy zmienily.
Comment
-
-
And69 napisał(a)
Art przy opisywaniu Dojlid zapomniałeś o 5 piwach robionych przez ten browar .
Jakt 5,3
Jakt 6,5
Jakt 9,5
Złote
Wojarski
czy jakty nie są tylko z nazwy inne od odpowiednich trzech produktów z dojlid?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Jakt 9,5 różni się zdecydowanie od Portera a inne nie przypominają mi w smaku innych produktów z Dojlid. Na Złote również trafiłem tylko w jednej wersji chociaż staram się unikać tego piwa.Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
złote było w dwóch wersjach: słabsze i dużo słabsze
Piecia, jakie są dane ekstr. tych Jaktów?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Andi napisał(a)
przez ciekawosc i wielu zachetach Forumowiczöw spröbowalem wyslac kilka E-maili do polskich browaröw ale po wyslaniu 6 szt otrzymalem wiadomosc od 3 ze adres jest falszywy i nie mozna waslac tego Emaila.
Albo jest to niedopracowanie albo juz sie Adresy zmienily.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Jakt 6,5 - ekstr. 15% alc. 6,5%
Jakt 5,3 - ekstr. 12,5% alc. do 5,3%
Wojarski - alc. 5,3% ekstrakt - b.d. (jednak barwą i smakiem różnią się od Jakta 5,3)
Jakta 9,5 nie mam niestety butelki ale jak będę w sklepie to sprawdzę toKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
ART napisał(a)
to niedopracowanie mogłoby zostać szybciej poprawione, gdybyś dał mi znać które to adresy są nieaktualne
Otrzymalem zwrot z Bosmana,Konstancin,Jablonowo,Relaksopol.adresy nieznane
Piast nie wiem czy dobry adres czy nie ale oni nieprzyjmuja zadnej poczty-podobno ich skrzynka pocztowa jest przepelniona lle to juz tak bylo zawsze
Comment
-
-
Andi napisał(a)
A wiec tak :
Otrzymalem zwrot z Bosmana,Konstancin,Jablonowo,Relaksopol.adresy nieznane
Piast nie wiem czy dobry adres czy nie ale oni nieprzyjmuja zadnej poczty-podobno ich skrzynka pocztowa jest przepelniona lle to juz tak bylo zawsze
Znajdziesz takowe na stronie www.carlsberg-okocim.pl .
Co do innych to nie wiem jakie są nowe adresy , ale te podają na swoich stronach www więc może nie chcą podać nowych .
Comment
-
-
z tym nigdzie to się nie zgodzę (gdzieniegdzie są). ale co fakt to fakt, pokarało nas z tymi markami prywatnymi.
hm, nie będzie dodatkowego miejsca na piwa dla marketów, bo to za dużo zachodu, na który nie warto tracić czasu, niech browary piją teraz co nawarzyły... tzn. niech akceptują pojawianie się tychże marek na listach swoich piw- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment