Nie wiem gdzie jeszcze wykasować wiadomości,żeby w końcu mieć wolną skrzynkę.Nie mam już prawie nic(kilka ostatnich) na odbiorczej i na wyslane,śledzenie też skasowałam.Gdzie jest pies pogrzebany?!
FULL na PW
Collapse
X
-
Tagi: brak
-
---> Pokaz wiadomosci z okresu -----> OD POCZATKU
powinny wyswietlic sie stare wiadomosci
taka samo zerknij do katalogu WYSLANE
to powinno zalatwic sprawe- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Related Topics
Collapse
-
Piwo ciekawostka, bo nie tylko jest w nim oryginalny chmiel słoweński (Styrian Dragon), ale dodatkowo słodowany bobik (pastewna odmiana bobu).
Ekstr. 15%
Alk. 6,0%
Aromat - cytrusy i lekka trawa od chmielu
Piana - wyższa, niezbyt trwała, dłuższa koronka...-
Channel: Piwo - konkretnie
-
-
Kilka kilometrów od browaru Apynys jest inny browar nazwany Apynys. Czego nie rozumiecie?
Od tamtego (znanego również jako Green Monster, na ul. Ruko 12) się odbiłem, więc nie ma o czym gadać. Tu natomias mamy ciekawą sprawę. Browar zlokalizowany jest w prywatnym domu, przy ulicy...
-
Channel: Litwa
2025-01-07, 14:37 -
-
Jesienne piwo z browaru z okolic Salzburga.
https://www.trumer.at/product/obertrumer-herbstbier/
Amber Ale, alk. 5,2%
Aromat - słodowy, słodsze śliwki i karmel
Piana - dość wysoka, niezbyt trwała, na dłużej trochę koronki
Barwa - brunatno-herbaciana,...-
Channel: Austria
2024-12-04, 18:42 -
-
Zachęcam do wprowadzania informacji o nadchodzących wydarzeniach w naszym piwnym świecie.
Żeby Wydarzenia wyświetlały się odpowiednio także na liście nadchodzących imprez trzeba poprawnie wypełnić formularz nowego wpisu.
Najpierw wybór najodpowiedniejszego działu...-
Channel: Imprezy, promocje, wydarzenia
2024-10-12, 20:15 -
-
Ciekawy browar rzemieślniczy zlokalizowany w jeszcze ciekawszym miejscu z dala od centrum miasta.
Browar znajduje się w industrialnej dzielnicy i ma własny wyszynk.
Z centrum można tu dojechać tramwajami 11 i 44, a następnie przejść kilkaset metrów przez nieciekawą dzielnicę....-
Channel: Rumunia
2024-08-28, 23:19 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment