dzisiaj (22.XI.2001, ok. 2.00) wymieniłem na nową wersję oskryptowanie forum, jeśli coś się popsuło albo działa nie tak jak trzeba, proszę o info na PW lub email albo też opisz problem poniżej.
"update" oprgramowania forum
Collapse
X
-
"update" oprgramowania forum
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
-
Re: "update" oprgramowania forum
ART napisal/a
... jeśli coś się popsuło albo działa nie tak jak trzeba, proszę o info na PW lub email albo też opisz problem poniżej.Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
"do ciężkiej pracy jestem za lekki,
do lekkiej pracy jestem za ciężki"
Comment
-
-
Maryhh nie rób sobie jaj proszę.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
wiem że zawsze mogę liczyć na ciebie jeśli potrzebuję pomocy.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
od czasu do czasu nie znam się na żartach.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
oj to niedobrze
na Twoim stanowisku?Wspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Comment
-
-
PTC, możesz przybliżyć problem? innych problemów jak widzę nie ma.
został dodany nowy STYLE SET ( |browar.biz| ) , jest on co prawda ciągle jeszcze w produkcji, ale można zerknąć jak wstępnie wygląda, jak zostanie ukończony będzie ustawiony jako standardowy, pozostałe będą oczywiście dalej do wyboru.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
ART napisal/a
PTC, możesz przybliżyć problem? innych problemów jak widzę nie ma.
Np. http://www.browar.biz/forum/index.php?s=
po prawej stronie u gory pod 'Nowe posty'
Comment
-
-
u mnie godzina w porządku
pobuszowałem trochę i nie zauważyłem żadnych problemówWspieraj swój Browar! I Ty możesz zostać PREMIEREM!
Comment
-
-
Originally posted by ART
został dodany nowy STYLE SET ( |browar.biz| ) , jest on co prawda ciągle jeszcze w produkcji, ale można zerknąć jak wstępnie wygląda, jak zostanie ukończony będzie ustawiony jako standardowy, pozostałe będą oczywiście dalej do wyboru. [/B]Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment
-
-
Originally posted by maryhh
u mnie godzina w porządku
pobuszowałem trochę i nie zauważyłem żadnych problemów
Przepraszam administratora i wszystkich ktorzy czytali o tym
Posty usunac!!!
Comment
-
-
nie ma co przepraszać to raczej niedociągnięcie w oprogramowaniu forum, bo faktycznie jesteśmy w strefie z angielska zwanej CET - Central European Time.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment