Bardziej na temat !!!

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • celt_birofil
    † 2017 Piwosz w Raju
    • 2001.09
    • 4470

Bardziej na temat !!!

Starajmy się w tematach konkretnych, szczególnie "Piwo-gdzie " pisać konkretnie.
    Chodzi mi o to, że przykładowo - otwieram jakiś dział a tam omówienie paru knajp a do tego mnóstwo tzw "impresji", które mogłyby się znaleźć w innym miejscu, n.p. "Przy piwie" albo "Kącik turystyczno-krajoznawczy."
    Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
  • adam16
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    • 2001.02
    • 9866

W tym Towarzystwie to nie jest możliwe. Zawsze potrafimy "zdryfować" z tematu Według mnie, to zaleta tego forum.
    Browar Hajduki.
    adam16@browar.biz
    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

Related Topics

Collapse

• darekd
      Mazák, Single Hop Ale Nelson Sauvin 13
      darekd
      Z tego co widzę, nie piłem Mazáka ok 10 lat Ten rzemieślnik z Moraw Południowych mocno się chyba rozwinął od tamtych czasów i jeśli chodzi o warzenie to ilość uwarzonych gatunków robi wrażenie. Dostępność też się poprawiła (kupiłem poza Morawami).

https://pivovarmazak.cz/nase-pivo/...
      2024-02-10, 01:47
    • bastion
      Słowacja, Podkylava 75, Pivovar Elias. ( Bez wyszynku)
      bastion
      Browar ten działający w malowniczych okolicach Małych Karpat, umiejscowiony jest w małej wsi, w okolicy której nie przebiegają żadne ważniejsze ciągi komunikacyjne.
      W związku z tym dostanie się tam komunikacją publiczną wymaga nieco ''główkowania''.
      Akurat miałem to szczęście...
      2023-07-31, 21:14
    • darekd
      Brno, Milady Horákové 5a, Kyselá Rybka
      darekd
      Działająca od jesieni zeszłego roku brneńska piwoteka nastawiona w dużej mierze na "kyseláče" (czyli kwasy - sour).
      A co jeszcze bardziej zaskakuje dużą część (jeśli nawet nie ponad połowę) stanowią piwa z Polski (Funky Fluid, Rockmill, Nepomucen, Maryensztadt, Birbant,...
      2022-09-25, 23:04
    • dadek
      Praha-Hostivař, U továren 31, Rodinný pivovar Vik
      dadek
      Po Hostivarach 1 i 2 to kolejny browar w tej okolicy Pragi ale tym razem rzemieślniczy. Zaczął funkcjonować we wrześniu 2020, a ja odwiedziłem jego siedzibę 2.10.2021 gdy to świętowano pierwszą rocznicę otwarcia. Najlepszy dojazd zapewniają kursujące tu co 10 minut pociągi, dojście od...
      2022-01-15, 04:06
    • bastion
      Czarnogóra, Podgorica, Kragujevacka 5, Podgoricka Pivara.
      bastion
      Następny browar czarnogórski i tradycyjnie na obrzeżach miejscowości. W sumie dojazd nie jest jakoś bardzo skomplikowany, ponieważ mieści się on na rogu ulicy dochodzącej do głównej drogi na Niksic. Nie trzeba jakoś tam ciężko błądzić. Podobnie jak w przypadku Pauna na miejsce produkcji...
      2021-11-30, 22:28
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...