aha! strony nie są dodawane ot tak, tylko będą czekać na autoryzację z mojej strony.
katalog
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
uu wersja beta dotyczy skryptów obsługujących katalog a nie jego zawartości merytorycznej, tu bardzo proszę w miarę możliwości o pomoc w zapełnianiu go wpisami.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
no więc tak:
Strony Prywatne: chodzi o strony domowe, które jakoś są związane z piwem
Strony Naszych Użytkowników: nie muszą być w zasadzie związane z piwem (i nie muszą to być "strony domowe"), ale należące do zarejestrowanych Użytkowników Browaru (takich właśnie Użytkowników jest w tym momencie: 2534)
druga opcja to zwyczajnie dodatkowy przywilej dla tych osób, które należą do społeczności Browaru- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
no i co PANOWIE i PANIE nie chce się ruszyć paluszkami i wrzucić czegoś do katalogu?
Aktualnie tylko Kudłaty i Celcik się wysilił. Reszta OLAŁA sprawę.
No ale cóż możliwe że jedyna piwna strona która jest WAM znana to browar.biz ...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
to są dwie różne rzeczy, co to katalog stron internetowych chyba nie muszę tłumaczyć, a do czego ma służyć "leksykon" możesz dowiedzieć się na stronie głównej http://www.browar.biz/ pod "Wiadomosciami"- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment