Aha. Rozumiem, że za dużo gadam?
Problemy z postami
Collapse
X
-
baklazanek napisał(a)
Mi też to się zdarzaUważam że jest to spowodowane tym iż po pewnym czasie przebywania na forum dana osoba zostaje wylogowana. Następuje to chyba po 30 minutach. Ale dokładnie nie liczyłem. Aha i dzieje mi się tylko tak jak używam Opery a jak explorera to jest wszystko dobrze.
zostaję wylogowany.piwoppns@wp.plComment
-
Arcie, to zaczyna być problem.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
proponuję przeczyścić sobie komputery:
- wylogować się
- opróżnić zawartość offline / cache / katalogu cookie / formularze / hasła
- zalogować się ponownie (w miarę możliwości ustawić sobie automatyczne logowanie i korzystanie z cookies - w ustawieniach forum)
w konfiguracji serwera nic się nie zmieniało ostatnimi czasy.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
ART napisał(a)
proponuję przeczyścić sobie komputery:
- wylogować się
- opróżnić zawartość offline / cache / katalogu cookie / formularze / hasła
- zalogować się ponownie (w miarę możliwości ustawić sobie automatyczne logowanie i korzystanie z cookies - w ustawieniach forum)
w konfiguracji serwera nic się nie zmieniało ostatnimi czasy.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
jest możliwe - trzeba jednak pamiętać żeby się skutecznie wylogować po zakończonej sesji.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Wydawało mi się, że automatyczne zalogowanie nastąpi zawsze po wejściu na stronę. Więc każdy kto ma dostęp do takiego komputera może się zalogować. Ale moja wiedza o kompach jest bardziej niż skromna, więc może nie mam racji.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment
-
kiedy działa automatyczne logowanie?
- "Automatyczne logowanie" działa zawsze* w przedziale czasowym od momentu zalogowania do momentu (poprawnego) wylogowania przez Użytkownika.
* teoretycznie. dlatego po kilknięciu na "Wyloguj" należy koniecznie sprawdzić czy faktycznie to nastąpiło (kłania się cache'owanie stron przez przeglądarki, serwery proxy, etc.). Jak sprawdzić poprawność procesu wylogowania? Po kliknięciu na "Wyloguj" należy wyłączyć wszystkie okienka przeglądarki następnie włączyć jedno z powrotem i udać się na http://www.browar.biz/ by sprawdzić czy pojawił się formularz logowania.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
Related Topics
Collapse
-
Rzadko kiedy wymieniam się podstawkami, ale miałem kilka kompletów nowej serii żubra, wieść poszła i kilka osób się do mnie odezwało. Jeden komplet bez problemów dotarł do Warszawy. Dwa kolejne wysłałem, jak zawsze poleconym, 9 września: jeden do Poznania, drugi do Warszawy. Ten pierwszy...
-
Channel: Giełda: kupię - sprzedam - zamienię
-
-
Witam, opiszę krótko cały proces zacierania i fermentacji, a później napiszę w czym tkwi problem. (Jest to moje 1. warka)
50% słód pszeniczny
50% słód pilzeński
Drożdże Fermentis Safbrew WB-06
Chmiel na goryczkę Hallertau Tradition
BLG początkowe...-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Drugie podejście do tego małego browarku skończyło się równie szybko jak za pierwszym razem. Właściciel i piwowar zarazem Tomáš Křížek nie należy do grupy ludzi którzy cieszą się z tego, że ktoś specjalnie do niego przyjechał kawał drogi i chce porozmawiać, zakupić piwo i zobaczyć...
-
Channel: Czechy
-
-
Cześć wszystkim,
Uwarzyłem ostatnio Ale'a z chmielami Marynka, Citra oraz Styrian Cardinal.
Taka międzynarodowa wariacja, no i z tego co próbowałem przy rozlewie to zapowiada się nieźle ale coś mi poszło nie tak w procesie produkcji brzeczki... albo po prostu dałem ciała....-
Channel: Kołyska piwowarska
-
-
Od stycznia Gliwice mogą pochwalić się nowym browarem, lub browarkiem, gdyż nie wiem czy to nie najmniejszy legalnie działający browar w naszym kraju. Jeżeli się mylę to sorki i proszę o sprostowanie.
Sprzęt to warzelnia o pojemności, tylko 200 l, a tanki są tylko dwa i maja...-
Channel: Śląskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment