Co jakiś czas pojawia mi się coś takiego, że po napisaniu postu, przy próbie wysłania, system go nie przyjmuje i mówi mi, że nie mam uprawnień, mimo że jestem zalogowany. Powtórne wpisanie postu i wysłanie jest zazwyczaj pomyślne. Denerwuje mnie to, bo mam wrażenie, że system mnie nie lubi. Mam prośbę o wyjaśnienie tego stanu rzeczy.
Problemy z postami
Collapse
X
-
w którym miejscu na Forum to się dzieje?
(chodzi mi o konkretny dział)- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Odp: Problemy z postami
Krzysiu napisał(a)
Co jakiś czas pojawia mi się coś takiego, że po napisaniu postu, przy próbie wysłania, system go nie przyjmuje i mówi mi, że nie mam uprawnień, mimo że jestem zalogowany. Powtórne wpisanie postu i wysłanie jest zazwyczaj pomyślne. Denerwuje mnie to, bo mam wrażenie, że system mnie nie lubi. Mam prośbę o wyjaśnienie tego stanu rzeczy.
U mnie nie mozna otworzyc postu jezeli sie dostanie wiadomosc ze takowe posty weszly do Forum-musze wejsc na Browar pl-potem na Forum i dopiero moge poczytac posty.
Inna sprawa jezeli chce odpisac na post-to czesto pokazuje sie wiadomosc systemowa ze nie mam uprawnien do tego
Comment
-
-
nie odpisałeś na mój ostatni list, więc uważałem sprawę za zamkniętą.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
I mnie spotykają takie "klocki". Pomimo zalogowania, muszę się ponownie logować przy wysyłaniu postów. Ale tylko czasami.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Kalafior napisał(a)
Może macie stare kompy
przeczytaj sobie glosno twöj ostatni Post na temat piatek i sam wyciagnij wnioski-jezeli posiadasz troche inteligencji to dojdziesz do tego samego wniosku co ja juz stwierdzilem Kiedys.A jezeli sobie zrobisz Rentgena Twojej glowy to zrozumiesz dlaczego wybrales wlasnie taki Nick
Comment
-
-
Andi, myślę, że teraz przesadzasz. co prawda Kalafior mógł sobie darować tą uwagę, ale nie widzę w nuej wielkiej złośliwości i to jeszcze skierowanej w Twoją stronę.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Odp: Helo Andi
Kalafior napisał(a)
Andi , nic do Ciebie nie mam , jeśli już to tylko sympatię, jak się spotkamy w realu na imprezie i wypijemy skrzynkę piwa to napewno mnie polubisz a może będziesz miał chęć mnie adoptować
A kto wie z ta Adoptcja-moje dzieci sa juz dorosle
Comment
-
-
Krzysiu napisał(a)
W różnych, ale ostatnio chyba najczęście poruszam się w historii, kolekcjonerskim i browarnictwie amatorskim.
Comment
-
-
jak możesz Pieczarku?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment