Niniejszym dziekuję ART' owi za poszerzenie profilu o nr GG. Jako stary Gadu-Gaduła zachęcam forumowiczów do rejestrowania się w GG. Działa o wiele szybciej niż nasze PW a dodatkowo jest bramka do sms-ów
Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
A) możliwe że macie ustawioną opcę "Tylko dla znajomych"
B) serwer GaduGadu czasem nie pracuje tak szybko jak trzeba, wtedy domyślnie nasz serwer ustawia ikonkę na "Niedostępny".
Browar restauracyjny, lub inaczej, restauracja the Populist z mikrobrowarem Torch Brewery, dwa w jednym.
dojazd taksówką, są tanie ale trzeba najpierw się spytać ile kosztuje bądź zauważyć działający taksometr. Można też metrem, stacja Osmanbey i stamtąd ok 1km z buta.
Lokal...
Ponieważ GG ostatnio szwankuje i chyba prostą drogą zmierza w kierunku odpłatności za usługi, mam propozycje pod rozwagę. Od razu zastrzegam, że nie bardzo znam się na tym i nie wiem, czy to w ogóle technicznie możliwe i sensowne.
1. wewnętrzny komunikator, wbudowany w browar.biz....
Witam serdecznie wszystkie piwoszki, piwoszy i wszechobecnych piwowarów
Jestem Jakub, z okolic Wrocławia, który to jest świetnym miastem na rozpoczęcie przygody z piwem. Od roku zajmuje się warzeniem, popełniłem na razie 5 warek. Dwie z nich miałem przyjemność zaprezentować na...
Comment