Niniejszym dziekuję ART' owi za poszerzenie profilu o nr GG. Jako stary Gadu-Gaduła zachęcam forumowiczów do rejestrowania się w GG. Działa o wiele szybciej niż nasze PW a dodatkowo jest bramka do sms-ów
Gadu-Gadu
Collapse
X
-
profil zawierał pole GG od początku, teraz tylko dodałem ikonkę pod postami.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Comment
-
-
U mnie też się nie zgadza.... jestem dostępny, a ikonkę mam czerwoną?
Comment
-
-
A) możliwe że macie ustawioną opcę "Tylko dla znajomych"
B) serwer GaduGadu czasem nie pracuje tak szybko jak trzeba, wtedy domyślnie nasz serwer ustawia ikonkę na "Niedostępny".- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Comment
-
-
Nie widzę GGBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
no ok, coś się pomyśli w tym kierunku.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment