Ostatnio nie miałem większych problwmów z gg.
Gadu-Gadu
Collapse
X
-
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTznalazłeś może jeakieś sensowne rozwiązanie odczytywania wiadomości Użytkowników? (na GG pojawiały się na liście kontaktów pod nazwą kontaktu - w Mirandzie trzeba się naklikać...)
Żeby otrzymać opisy umieszczone tak jak w gg, w miejsce clist_classic, można użyć clist_mw od TheLeecha. Działa.
Dodatkowo można potrenować wtyczkę IEView, który pozwala używać również animowanych emotikonek z gg.Tomasz
"Sleeping makes me hungry. And eating makes me sleepy. Life is good." Garfield, 11 lipca 1991 r.
Comment
-
-
Nie wiem, czy to w tym temacie, ale ... Czy ktoś wie, gdzie można ściągnąć starszą wersję SKYPE'a? Taką, która pracowała pod Win98? Ta najnowsza niestety jest "dedykowana" wyłącznie pod Win 2000 lub XP ..., a nie mogę znaleźć na sieci tych starszych wersji. Może ktoś z Was ma taką wersję nagraną na CD?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika breslauerNie wiem, czy to w tym temacie, ale ... Czy ktoś wie, gdzie można ściągnąć starszą wersję SKYPE'a? Taką, która pracowała pod Win98?Maciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
-
W sumie jest całkiem sporo sieci, które umożliwiają rozmowy głosowe. Są i dedykowane programy do tego celu. Nawet można z PC-ta zrobić centralkę tefoniczną (a nawet całkiem dużą centralę). Problem w tym, żeby używać czegoś, co jest popularne. Jest na przykład sieć Eyeball Chat z bardzo dobrym oprogramowaniem działającym bez problemu na Win98. Tylko kto tego w Polsce używa? Wiem, ja i kumpel z pacy, z którym to testowaliśmy....
Co do Tlenofonu, to mogę go potestować, jeśli Miranda pozwoli...Maciek
Szukam przytulnego kącika do palenia fajki... ;-)
Comment
-
-
Nowa (?) forma zarabiania przez GG.
Zagaduje do mnie ktoś (niby kobieta) o jakeiś pierdoły, pogoda itp. Potem pyta czy chciałbym móc zamawiać pizze przez internet, potem przez GG (oczywiście z ciekawości udaję zachwyconego pomysłem). Na koniec rozochocona pyta czy mogę coś dla niej zrobić i prosi bym się zgodził. Tu odmawiam zgody na ślepo. Informuje mnie więc, bym się zalogował tu i tu z jej polecenia. Na tym się skończyła nasza rozmowa.
A myślałem, że to chodzi o kampanię prezydencką ....MM961
4:-)
Comment
-
-
Jakieś nowe jaja z gg. Zaczynają się do mnie odzywać ludzie którzy twierdzą, że pod moim numerem pisali z jakimś mechanikiem samochodowym, czy kimś takim.Ostatnia zmiana dokonana przez adam16; 2006-03-21, 16:07.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika adam16Jakieś nowe jaja z gg. Zaczynają się do mnie odzywać ludzie którzy twierdzą, że pod moim numerem pisali z jakimś mechanikiem samochodowym, czy kimś takim.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTszkoda że już nie jesteś mechanikiem
To wyglada tak jakby ktoś pod moim numerem się udzielał w ostatnich dniach. Więc uważajcie na adamówpiwoszków podających się za mechaników - nie wiadomo co mogą jeszcze wykręcićBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Ja mam inny problem - po instalacji systemu, zainstalowałem gg 7 a potem kamerę i nie da się zrobić tak by ona działała w tym gg.. Szukałem w necie, ale zostałem zniesmaczony, a na stronie gg nie ma żadnych ułatwień czy ustawień jak to zrobić..A ja to tępy jestem. Czy ktoś używa gg jako video konferencji i wie jak to zrobić?Ostatnia zmiana dokonana przez zbysia; 2006-03-22, 16:09.fANIAtic www.faktoria-ukraina.pl
Comment
-
Comment