A wracając do Gadu-Gadu, to w moim Intranecie jest to niestety zablokowane.
Gadu-Gadu
Collapse
X
-
Gadu gadu jest bardzo użyteczne - zdołałem się o tym przekonać podczas mojego jak dotychczas jedynego spotkania forumowiczów gdy nawijałem ze Slavoyem - swoją drogą niezły ubaw był podczas tej rozmowyCatalunya es una nación y el Barça es un ejército
Comment
-
-
ma, ale są przezroczyste- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
o, przeoczyłem. dzięki. zaraz zamienię.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
kłamałem. nie zamieszczę. przynajmniej jeszcze nie teraz. mam dostęp tylko do "wyselekcjonowanych usług sieciowych"- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
jest też plug-in Power gg gdzie widać kto siedzi na niewidocznym.........rozbój w biały dzień.widać też IP oraz adresy (nie maile) odbiorców internetu i wiele danych dostępowych.Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
i nie będzie, bo historyczna przejdzie tam gdzie jej miejsce - do historii. będzie to trochę inaczej rozwiązane.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Znalazłem fajną "skórkę" do GG - "kufel"
Dla forumowiczów powinna być obowiązkowa(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment