Ano u mnie też.
Gadu-Gadu
Collapse
X
-
Ano ja też "widzę ciemność" Kiedyś było lepiej...Żadna płaca nie hańbi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
widocznie w Gadzie zmienili coś w wywoływaniu statusu.
np mój można (było) wywołać następującym sposobem:
niestety za każdym razem zgłasza że jestem niedostępy (co czasem jest prawdziwe , ale nie zawsze).
na gadu-gadu.pl nie wypatrzyłem informacji o zmianach.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Niestety na ich stronie też nic. Ani chybi GG coś s...epsuło . Też widzę, że jestem niedostępny a to kłamstwo jestŻadna płaca nie hańbi...
Comment
-
-
crizz napisał(a)
Prezentacja statusu już działa.Żadna płaca nie hańbi...
Comment
-
-
ostatnio GG coraz bardziej wkurza - szczególnie gdy nie dochodzi większość wklepywanych wiadomości a dla kontrastu liczba reklam stale rośnie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
w ciągu ostatniego tygodnia kilkanaście razy mi się rozłączało (wówczas i ich strona www nie działa)... pal sześć, kiedy rozłącza mnie wtedy, kiedy innych, ale czasami ja sobie piszę, a do danego delikwenta to nie dochodzi, bo właśnie stracił łączność nie wiem, czy to szaleństwo noworoczno-smsowe z bramki gg, czy nie docenili potencjalnej popularności komunikatoraCzesio śpiewa w środku, w Czesiu...
Tłumaczę, przewodzę i wiecznie zabieram się za uporządkowanie kolekcji wafli i szkła.
Comment
-
-
GG działa jak działa ( Wszyscy wiedzą) najdziwniejszą niespodzianką dla mnie było dostać dużo wiadomości 3 stycznia z 31 grudnia 2004 z życzeniami noworocznymi, mimo tego, że codziennie mam włączone GG, jakoś nie umiem sobie tego wytłumaczyć
Comment
-
-
Audi napisał(a)
GG działa jak działa ( Wszyscy wiedzą) najdziwniejszą niespodzianką dla mnie było dostać dużo wiadomości 3 stycznia z 31 grudnia 2004 z życzeniami noworocznymi, mimo tego, że codziennie mam włączone GG, jakoś nie umiem sobie tego wytłumaczyćKoniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Ja ostatnio zaczłem korzystać z Tlenu. Wprawdzie dopiero się przyzwyczajam, ale mogę powiedzieć na starcie że mam 2 w jednym (tlen i gg). Ostatnio udało nie się podłączyć skromny aparat jako kamerę internetową oraz słuchawki z mikrofonem-fajna sprawa.Pozdrawiam Cię !!!!
Comment
-
Comment