Wielkie dzięki za pomoc. Jaki jest telefon do
dział kolekcjonerski
Collapse
X
-
Masz zdolności artystyczne CelcikuLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
dziękuję Kiszocie za uznanie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Odp: Obrazki
darek99 napisał(a)
Też ten temat mnie interesuje, chętnie się dowiem jaka jest przyczyna takiej reglamentacji.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
czy możliwe byłoby wprowadzenie wyszukiwarki przedmiotów po numerze id? sądzę, że to by była dobra rzeczGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
możnabyłoby
powędrowało do kolejki zadań.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Użytkownicy
W każdej kategorii działu Kolekcjonerstwo znajduje się lista użytkowników. Są to użytkownicy, którzy coś dołożyli do danego działu.
Niestety nie każdy ma takie możliwości np. brak skanera, aparatu cyfrowego itp.
Ja na przykład stworzyłem swoją listę poszukiwanych i oferowanych wzorów, ale jest ona widoczna dopiero po wejściu na mój profil.
Czy nie można czegoś zrobić, co pozwoliło by być widocznym takim jak ja?
Dostrzegam też pewien problem, który widzę przeglądając zakładki kolekcjonerstwo w profilach. Jest to dodanie jednego popularnego wzoru by być widocznym, co niestety szybko może spowodować powstanie długiej listy.
Jestem ciekaw co o tym sądzą inni Użytkownicy? Może dyskusja jaką, mam nadzieję, wywołam pomoże Artowi w podjęciu decyzji co zrobić z moją propozycją."Ma jednak kraj polski napój warzony
z pszenicy, chmielu i wody, po polsku
piwem zwany; a gdy nic nadeń lepszego
do pokrzepienia ciała, jest nie tylko rozkoszą
mieszkańców, lecz i cudzoziemców
wybornym smakiem"
Jan Długosz, Historie Piwne
Moja strona www w początkowym okresie budowy
Comment
-
-
Widzę, że nie wywołałem żadnej dyskusji
Może i macie rację, w końcu można otworzyć wg. oferowanych lub poszukiwanych wzorów i wszyscy wyskoczą.
Mam też propozycję dla Arta.
Chodzi mi o usuwanie wzorów z listy oferowanych i poszukiwanych.
Gdy się najedzie myszką na miniaturkę pokazuje się data dodania. Ja uważam, że bardziej przydatną informacją był by nr. id. Wówczas nie trzeba by otwierać danego wzoru aby się upewnić czy chodzi o ten wzór tylko można by go od razu usunąć. W podkładkach jest wiele wzorów, które na miniaturce wyglądają identycznie."Ma jednak kraj polski napój warzony
wybornym smakiem"
Comment
-
-
przepraszam, jakoś Twój wcześniejszy post mi umknął i dlatego nie odpowiedziałem.
na razie z wdrożeniem różnych usprawnień mam problem czasowy (inżynieruję się niedługo) ale wszystkie sugestie będą wzięte pod uwagę podczas poprawek. dlatego też proszę o wyrozumiałość i dalsze zamieszczanie wszelkich przemyśleń na temat funkcjonalności działu kolekcjonerskiego i ewentualnych propozycji rozwojowych- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
ART napisał(a)
na razie z wdrożeniem różnych usprawnień mam problem czasowy (inżynieruję się niedługo)bigb@n-s.pl; na Allegro jestem jako "moczu" :)
Nasze uszatki do podziwiania na stronie www.n-s.pl/bigb
Rock, Honor, Ojczyzna
Comment
-
-
ART napisał(a)
(inżynieruję się niedługo)
W takim razie trzymam za Ciebie Arcie kciuki.
Ciekawe jaki masz temat pracy, jeżeli "Browar.biz" to już go obroniłeś!!!"Ma jednak kraj polski napój warzony
wybornym smakiem"
Comment
-
-
świetnie, że dział kolekcjonerski sie rozrasta, pytanko retoryczne, czy kolektybilia z galerii będą przenoszone do poszczególnych działów w kolekcjonerstwie? (wiem, ze na dzień dzisiejszy nie ma takiej mozliwości)Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Moim skromnym zdaniem podstawowymi obiektami w naszym kolekcjonerstwie są i chyba nadal pozostaną etykiety, podstawki i kapsle. Potem powinny być butelki i puszki. Następnie szkło różnego rodzaju ( tj. kufle, szklanki itd ). Dopiero później różnego rodzaju tzw reklamówki ( otwieracze ,zapalniczki itd ) I na koniec pozostale sprawy. Tak to wg. mnie powinno być poukladane w dziale kolekcjonerskim. Sortowanie alfabetyczne spowoduje że na pierwszej stronie będziemy mieć breloczki, a np podstawki spadną gdzieś daleko.
To jest, jak powiedzialem tylko moje zdani i może wypowiedzą się na ten temat koledzy bardziej doświadczeni ?
Comment
-
-
Becik - tak sukcesywnie to będzie się odbywać
Darco - zastanawiałem się na tym - można wprowadzić takie sortowanie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment