Lista polskich browarów

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • paveuek
    Porucznik Browarny Tester
    • 2001.09
    • 415

Lista polskich browarów

Wydaje mi się że dzielenie 65 linków na 4 części bardzo komplikuje życie użytkownikom. Ja to jeszcze mam stałe łącze i na klikanie tracę tylko czas, ale modemowcy tracą nie tylko czas, ale i pieniądze.
    Ostatnia zmiana dokonana przez paveuek; 2002-12-26, 22:33.
    Katalog polskich kapsli od piwa: www.kapsle.xon.pl
    Polskie forum kolekcjonerów kapsli: www.forum.kapsle.xon.pl
  • ART
    mAD'MINd
    🥛🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2001.02
    • 24055

nie miałem dotychczas skarg od "modemowców"
    - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
    - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• ppns
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2002.10
      • 1737

Jestem tego samego zdania. Układ graficzny o polskich browarach
      w poprzedniej wersji browaru był bardziej przejrzysty i łatwiejszy w obsłudze.
      piwoppns@wp.pl

Comment

• Petrax
        Kapitan Lagerowej Marynarki
        • 2001.12
        • 662

ART napisał(a)
        nie miałem dotychczas skarg od "modemowców"
        Skoro modemowcy nie mają czasu żeby przełączać pomiędzy czterma stronami wykazu to tym bardziej nie mają czasu wstępować na forum albo pisać do administratora.
        In cervisia veritas
        http://www.ptxc.de.vu
        Пиво - вот мое экотопливо

Comment

• ART
          mAD'MINd
          🥛🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2001.02
          • 24055

co masz na myśli poprzez układ graficzny?

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• ART
            mAD'MINd
            🥛🥛🥛🥛🥛🥛
            • 2001.02
            • 24055

Petrax napisał(a)

Skoro modemowcy nie mają czasu żeby przełączać pomiędzy czterma stronami wykazu to tym bardziej nie mają czasu wstępować na forum albo pisać do administratora.
            wyobraź sobie że istnieje jeszcze takie sub-medium internetowe jak e-mail.

Comment

• ppns
              Major Piwnych Rewolucji
              • 2002.10
              • 1737

ART napisał(a)
              co masz na myśli poprzez układ graficzny?
              Na jednej głównej stronie wylistyyngowane wszystkie 60 polskich browarów , z ewentualnymi ikonkami (opcjonalnie) do klasyfikowania
              browarów w grupy producenckie pod względem np. własności czy wilkości produkcji.
              piwoppns@wp.pl

Comment

• ART
                mAD'MINd
                🥛🥛🥛🥛🥛🥛
                • 2001.02
                • 24055

no tak, ale takich możliwości nie było wcześniej, dopiero teraz zostały dodane.

Comment

• Petrax
                  • 2001.12
                  • 662

ART napisał(a)

wyobraź sobie że istnieje jeszcze takie sub-medium internetowe jak e-mail.
                  Ale wątpię, żeby jakiś zabłąkany modemowiec, który trafi na browar.biz od razu zabierał się do wysyłania maila do administratora. Gdy strona będzie się wolno otwierać po prostu ją oleje.
                  Ostatnia zmiana dokonana przez Petrax; 2002-12-26, 23:05.
                  In cervisia veritas

Comment

• ART
                    mAD'MINd
                    🥛🥛🥛🥛🥛🥛
                    • 2001.02
                    • 24055

ale przecież otwiera się szybciej ze względu na mniejszą wagę!

Comment

• Petrax
                      • 2001.12
                      • 662

W sumie niepotrzebnie się odezwałem bo mnie ten układ nie przeszkadza - ładuje się szybko tak jak cała strona Browaru. Chciałem tylko zwrócić uwagę, że modemowcy pomimo znacznego udziału procentowego w liczbie połączeń nie są chyba największym czynnikiem opiniotwórczym w polskim Internecie.
                      In cervisia veritas

Comment

• ART
                        mAD'MINd
                        🥛🥛🥛🥛🥛🥛
                        • 2001.02
                        • 24055

o to mi właśnie chodzi - główni zainteresowani milczą a o problemie piszą osoby, które go nie mają.

chociaż znajomi się skarżyli (nie będąc już w sieci oczywiście)?

od czasu do czasu sam używam modemu 33600, więc wiem jak sprawa wygląda od wewnątrz, gdybym miał problemy z poruszaniem się po witrynie łącząc się przez modem, to nie stworzyłbym takiej wersji jaka aktualnie jest dostępna.

Comment

• becik
                          Generał Wszelkich Fermentacji
                          🥛🥛🥛
                          • 2002.07
                          • 14999

Zgłaszam tutaj konieczność poprawienia listy polskich browarów wg miast/nazw, a nie wg samych nazw.
                          Po raz kolejny zgłaszam taką konieczność gdyż jakakolwiek osoba chcącą znaleźć kolektybilia z danego browaru, a nie znająca jego ostatniej nazwy musi albo spędzić masę czasu albo po prostu nie znajdzie.
                          Jeśli starzy kolekcjonerzy pytają się mnie czemu nie ma browaru X, a faktycznie jest pod jakąś nazwą to tzn że obecny system listy jest do bani.
                          To nalezy zmienić i to należy koniecznie zmienić, browary powinny być posegregowane tak aby każdy bez problemów mógł je odnaleźć, czyli miasto i nazwa.
                          Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment

• ART
                            mAD'MINd
                            🥛🥛🥛🥛🥛🥛
                            • 2001.02
                            • 24055

piszesz jednak o dziale kolekcjonerskim a nie o dziale z browarami czynnymi/nieczynnymi, w którym taka funkcjonalność istnieje, bo wystarczy przejść na wyświetlanie browarów wg miast

http://www.browar.biz/browary.php?kraj=pl&do=mia
                            http://www.browar.biz/historia.php?kraj=pl&do=mia

propozycja o poprawkach w dziale kolekcjonerskim będzie wzięta pod uwagę gdy będę mógł się tym zająć.

Comment

• becik
                              Generał Wszelkich Fermentacji
                              🥛🥛🥛
                              • 2002.07
                              • 14999

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
                              piszesz jednak o dziale kolekcjonerskim a nie o dziale z browarami czynnymi/nieczynnymi, w którym taka funkcjonalność istnieje, bo wystarczy przejść na wyświetlanie browarów wg miast

http://www.browar.biz/browary.php?kraj=pl&do=mia
                              http://www.browar.biz/historia.php?kraj=pl&do=mia

propozycja o poprawkach w dziale kolekcjonerskim będzie wzięta pod uwagę gdy będę mógł się tym zająć.
                              Tak, oczywiście chodzi mi o kolekcjonerstwo, z tym że podany przez Ciebie przykład w w tym dziale (segregowanie wg miast) jest mozliwy tylko w jednej opcji - tylko wtedy gdy się chce dodać nowy wzór. Natomiast jeśli się nic nie dodaje, a chce się tylko przeglądać, takiej opcji nie ma, a powinna być.
                              Czy mam to zgłosić do zadań?
                              Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl

Comment