Wydaje mi się że dzielenie 65 linków na 4 części bardzo komplikuje życie użytkownikom. Ja to jeszcze mam stałe łącze i na klikanie tracę tylko czas, ale modemowcy tracą nie tylko czas, ale i pieniądze.
Lista polskich browarów
Collapse
X
-
Lista polskich browarów
Ostatnia zmiana dokonana przez paveuek; 2002-12-26, 21:33.Katalog polskich kapsli od piwa: www.kapsle.xon.pl
Polskie forum kolekcjonerów kapsli: www.forum.kapsle.xon.plTagi: brak
-
-
nie miałem dotychczas skarg od "modemowców"- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
ART napisał(a)
nie miałem dotychczas skarg od "modemowców"
Comment
-
-
co masz na myśli poprzez układ graficzny?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Petrax napisał(a)
Skoro modemowcy nie mają czasu żeby przełączać pomiędzy czterma stronami wykazu to tym bardziej nie mają czasu wstępować na forum albo pisać do administratora.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
ART napisał(a)
co masz na myśli poprzez układ graficzny?
browarów w grupy producenckie pod względem np. własności czy wilkości produkcji.piwoppns@wp.pl
Comment
-
-
no tak, ale takich możliwości nie było wcześniej, dopiero teraz zostały dodane.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
ART napisał(a)
wyobraź sobie że istnieje jeszcze takie sub-medium internetowe jak e-mail.Ostatnia zmiana dokonana przez Petrax; 2002-12-26, 22:05.
Comment
-
-
ale przecież otwiera się szybciej ze względu na mniejszą wagę!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
W sumie niepotrzebnie się odezwałem bo mnie ten układ nie przeszkadza - ładuje się szybko tak jak cała strona Browaru. Chciałem tylko zwrócić uwagę, że modemowcy pomimo znacznego udziału procentowego w liczbie połączeń nie są chyba największym czynnikiem opiniotwórczym w polskim Internecie.
Comment
-
-
o to mi właśnie chodzi - główni zainteresowani milczą a o problemie piszą osoby, które go nie mają.
chociaż znajomi się skarżyli (nie będąc już w sieci oczywiście)?
od czasu do czasu sam używam modemu 33600, więc wiem jak sprawa wygląda od wewnątrz, gdybym miał problemy z poruszaniem się po witrynie łącząc się przez modem, to nie stworzyłbym takiej wersji jaka aktualnie jest dostępna.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Zgłaszam tutaj konieczność poprawienia listy polskich browarów wg miast/nazw, a nie wg samych nazw.
Po raz kolejny zgłaszam taką konieczność gdyż jakakolwiek osoba chcącą znaleźć kolektybilia z danego browaru, a nie znająca jego ostatniej nazwy musi albo spędzić masę czasu albo po prostu nie znajdzie.
Jeśli starzy kolekcjonerzy pytają się mnie czemu nie ma browaru X, a faktycznie jest pod jakąś nazwą to tzn że obecny system listy jest do bani.
To nalezy zmienić i to należy koniecznie zmienić, browary powinny być posegregowane tak aby każdy bez problemów mógł je odnaleźć, czyli miasto i nazwa.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
piszesz jednak o dziale kolekcjonerskim a nie o dziale z browarami czynnymi/nieczynnymi, w którym taka funkcjonalność istnieje, bo wystarczy przejść na wyświetlanie browarów wg miast
propozycja o poprawkach w dziale kolekcjonerskim będzie wzięta pod uwagę gdy będę mógł się tym zająć.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTpiszesz jednak o dziale kolekcjonerskim a nie o dziale z browarami czynnymi/nieczynnymi, w którym taka funkcjonalność istnieje, bo wystarczy przejść na wyświetlanie browarów wg miast
propozycja o poprawkach w dziale kolekcjonerskim będzie wzięta pod uwagę gdy będę mógł się tym zająć.
Czy mam to zgłosić do zadań?Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment