Zauważyłem małą usterkę w dziale kolekcjonerskim. Otóż na drugiej stronie listy oferowanych podstawek brak nazw użytkowników przy obrazkach. Może to mały pierdół ale jak już zauważyłem to melduję
Defekt w dziale kolekcjonerskim
Collapse
X
-
Defekt w dziale kolekcjonerskim
Tagi: brak
-
-
dzięki, faktycznie. na szczęście już po problemie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Comment
-
-
Nie będę zakładał kolejnego tematu coby nie zaśmiecać forum bo tematyka zbliżona. Mam tylko małe pytanko: czy ktoś wie jak w dziale kolekcjonerskim usunąć dany przedmiot z listy poszukiwanych/oferowanych ? Przejrzałem ustawienia Browaru i nie mogę niczego takiego znaleźć.
Comment
-
-
jak widać zapomniałem dodać odpowiedniej szufladki do działu "Twój Browar" zaraz to uczynię. przy okazji wypatrzyłem kolejną niegroźną pluskwę w części giełdowej, którą zaraz poprawię...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ART, syćko piknie - odnośnik działa i już zrobiłem co chciałem ale do "giełdy" ciągle nijak nie idzie dojść w ustawieniach Browaru
Comment
-
-
ze sklerozą nie wygrasz
ale już jest...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
"Kolekcjonerstwo"
Eee.. może to głupie, ale ja naprawdę nie wiem jak usunąć swój przedmiot z listy oferowanych/poszukiwanych... Kto podpowie?Katalog polskich kapsli od piwa: www.kapsle.xon.pl
Polskie forum kolekcjonerów kapsli: www.forum.kapsle.xon.pl
Comment
-
-
Wystarczy wejść w "Twój Browar" ot, choćby na stronie głównej i wejść w "Giełdę". Tam można zarządzać wymiennymi birofiliami.
Comment
-
-
Problem z wyświetlaniem
Znalazłem ten temat, więc zgłoszę tu mały problem.
W dziale kolekcjonerskim mogę oglądać tylko miniaturki. Po kliknięciu na miniaturkę otwiera mi się zawsze puste okno. A na miniaturce nie sposób dojrzeć czy dana etykietka jest już w dziale, czy jej nie ma.
Art pomóż! Czy to pochrzaniło się coś u mnieDziku
Comment
-
-
zaraz będę sprawdzał, tylko się z pocztą uporam- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment