robox napisał(a) Czyżbyś Imperatorem taki wynik wykręcił ?
Windem
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Dzięki,dzięki prześmiewcy
Winda zostawiłem dla Ahumby,przecież już nie może się wprost doczekać
Licznik nabił Belfast i Irish Castle.Najgorsze jest to,że od dzisiaj Lwówek zniknął ze sklepów i co ja teraz będę pił?
Już wiem Imperatora,Leszka ,Carlsberga ,Tyskie,Żywca i Heńka
Chyba wystartuje normalnie do hipiermarkieta bo wykupią
Pragnę nieśmiało zasugerować, żeby w rubryce spożyta objętość dopisać 0,65 l. Już dwukrotnie po spożyciu piw holenderskich o tej pojemności musiałem skłamać zaniżając do 0,64 l.
Browarowi Belgia stuknęło 1 milion hektolitrów-czyli przesunięcie do dużych browarów?
Piast spadł do średnich w tym roku także nasze statystyki powinny się znów poprzewracać...?
Jestem zszokowany.W tym roku wlałem w siebie już ponad 600 litrów piwkaJedyny plus ,ze poprawiam statystykę w Polsce
Średni 53.08%
Mały 19.91%
Pozostałe / zagraniczne 13.74%
Duży 12.80%
Restauracyjny 0.47%
U mnie tak to wygląda.I wstyd mi,że duże nie są na samym końcu.
Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Było by miło, gdyby system informował w którym miejscu popełniłem błąd przy wpisywaniu danych.
Mam pytanie odnośnie dat możliwych do wprowadzenia. Otóż czy istnieje jakaś magiczna data przed którą wypite piwa nie będą klasyfikowane? Próbuję wpisać mój prywatny zeszyscik piwny który rozpoczyna się wpisem z 4 września 2000r. Ciągle wyskakuje mi jakaś informacja o błędzie :/ Jeżeli nie ma takiej daty to prawdopodobnie mam problem z wpisywaniem zagranicznych piw :/ Wybieram najpierw "inne" a póżniej wpisuję sam nazwę i dalej "coś" jest źle Całego tematu nie przeczytałem (tyle go jest) ale doszedłem mniej więcej do połowy i nie znalazłem wyjaśnienia.
Pomocy! Help! Hilfe! Ajuto!
Comment