Dziennik Piwny - komentarze

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Ahumba
    Pułkownik Chmielowy Ekspert
    🥛🥛🥛🥛
    • 2001.05
    • 9056

ART napisał(a)
    Ahumba - przykro mi - albo rzetelenie wypełniasz dziennik piwny, albo idziesz na Sylwestra.
    ja mam jeszcze wszystko zapisane w tajemnym kajecie

Petrax tak miało być jak napisałem bez seksu
    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
    znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• Ark
      Porucznik Browarny Tester
      • 2003.04
      • 414

Może ktoś już o tym pisał (i chyba jest to logiczne i nieuniknione), lecz przy wigilijnym stole jakieś takie obawy mnie naszły... Mam nadzieje iż po nowym roku będzie możliwość obejrzenia statystyk całościowych...

Comment

• ART
        mAD'MINd
        🥛🥛🥛🥛🥛
        • 2001.02
        • 23928

kto wie...

- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
        - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
        - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• jerzy
          Major Piwnych Rewolucji
          • 2001.10
          • 4707

Ark napisał(a)
          Mam nadzieje iż po nowym roku będzie możliwość obejrzenia statystyk całościowych...
          Nie żałuj tych paru złotych i wspieraj Browar.biz wykupując status "premium member" - to od razu będziesz mieć całościowe statystyki.

(Ale zrobiłem ARTowi reklamę, prawda? Pewnie zaraz usunie posta za brak odpowiedniej opłaty )
          browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]

Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]

Comment

• ART
            mAD'MINd
            🥛🥛🥛🥛🥛
            • 2001.02
            • 23928

na reklamowanie PremiumUżytkownictwa przez PremiumUżytkowników przymykam oko

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• robox
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2002.11
              • 8188

ART powinien dać ogłoszenie, do kiedy będzie można pouzupełniać Dziennik a'la 2003. Swoją drogą, trzeba będzie uważać jakie piwo pije się przed, a jakie po północy .

Comment

• Ark
                Porucznik Browarny Tester
                • 2003.04
                • 414

jerzy napisał(a)
                Nie żałuj tych paru złotych i wspieraj Browar.biz wykupując status "premium member" - to od razu będziesz mieć całościowe statystyki.
                Chodziło mi o całościowe stastytyki indywidualne( czyli nic się nie zmienia i kolejne lata oglądamy w statystykach tak samo jak kolejne miesiące). A co do premium membera, kiedyś trzeba będzie w końcu zacisnąć piwnego pasa i przyoszczędzić tych kilka złotych...

Comment

• crizz
                  Major Piwnych Rewolucji
                  • 2003.02
                  • 1255

w zamierzchłych czasach ART napisał
                  dodajcie poniżej pominięte przeze mnie potrzebne pojemności. czekam do 20.00
                  Już dobrze po 20.00 , ale składam wniosek o dodanie do listy pojemności 0.1 litra. Nie mogę uzupełnić dziennika o degustowane na spotkaniu wielkopolskich piwowarów-amatorów piwa. Było tylu chętnych i tyle piw do spróbowania, że laliśmy po mniej więcej setce.

Comment

• Cooper
                    🍼🍼
                    • 2002.11
                    • 6056

nie wiem czy jest sens wprowadzanie kolejnych "nienormowanych" pojemności. Też kilkukrotnie przyjmowałem takie lekarskie dawki i chyba nie ma co zawracać sobie głowy bo to i tak kropla w morzu wypitego piwa
                    Inaczej Art musiałby podopisywać oprócz 0,1 litra takie pojemności jak "gżdyl" "mała gula" "tyle co zebrałem z dywanu" "tyle co mi do herbaty dolali" "tyle co kapsel, bo prowadzę" itp
                    A przy okazji - dziennik powinien spełniać obowiązującą normę czyli pojemności powinny być podawane w ml. Oj ,Art - bo nie wejdziesz do Ełropy !
                    Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
                    1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• crizz
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2003.02
                      • 1255

Cooper napisał
                      nie wiem czy jest sens wprowadzanie kolejnych "nienormowanych" pojemności. Też kilkukrotnie przyjmowałem takie lekarskie dawki i chyba nie ma co zawracać sobie głowy bo to i tak kropla w morzu wypitego piwa
                      Tak, tylko to było 16 "kropli", każda po 100 ml, to już całkiem sporo. Nie chcę zawyżać całkowitej objętości, wpisując 0.2 l, a zależy mi na odnotowaniu każdego rodzaju piwa, które wypiłem.

Comment

• ART
                        mAD'MINd
                        🥛🥛🥛🥛🥛
                        • 2001.02
                        • 23928

dodam i wprowadzę także specjalnie dla Coopera skalę w ml by Opole nie zostało przyłączone do kraju białych niedźwiedzi z powodu takiej blahostki.

Comment

• Ahumba
                          🥛🥛🥛🥛
                          • 2001.05
                          • 9056

Tylko żebyś się nie rozpędził i nie kazał wpisywać od nowego roku cen w euro
                          znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• Petrax
                            Kapitan Lagerowej Marynarki
                            • 2001.12
                            • 662

A może jednak wprowadzić objętość wpisywaną indywidualnie przez użytkownika (nawet od 1 ml) i odpuścić sobie statystykę "spożywana objętość", która moim zdaniem nie jest akurat najważniejsza?
                            In cervisia veritas
                            http://www.ptxc.de.vu
                            Пиво - вот мое экотопливо

Comment

• clarq
                              Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                              • 2003.09
                              • 187

Ahumba napisał(a)
                              Tylko żebyś się nie rozpędził i nie kazał wpisywać od nowego roku cen w euro
                              a najlepiej możliwość wybrania waluty z kilku dostępnych
                              (np. PLN, USD, CAD, AUD, EUR, GBP i JPY)
                              -------------------
                              Grupie Żywiec mówie stanowcze NIE!
                              Guinnessowi i innym ALE mówie stanowczo TAK!
                              Smacznym piwom (także jasnym) mówie TAK.

Comment

• Doodeck
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2003.05
                                • 1612

W imieniu spożywców-eksperymentatorów piwa w PETach dziękuję ARTowi za wprowadzenie "spożytej objętości" 1,5 l do możliwości dziennika.

Na marginesie: A co z pięciolitrową puszkobeczką (choćby nawet na dwóch) - jak można ująć takową w ramy dziennika ?
                                Dalekosiężny
                                Obserwator
                                Obiektów
                                Dynamicznie
                                Epatujących
                                Ciekawymi
                                Koncepcjami

Comment

Przetwarzanie...
                                X