proszę mi tu nie robić boruty kilka miesięcy temu ktoś miał Grodzisza na zbyciu - a browar jest już od lat nieczynny - czy też zatem powinien być uwzględniony w DP jako browar czynny?
Dziennik Piwny - komentarze
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Morbital napisał(a)
Wczoraj piłem Jasne że Pełna z browaru Victoria ( swoją drogą bardzo kiepskie ). Dzisiaj okazało się że browar ten zniknął z DP, a przecież wciąż jego produkty są dostępne na rynku. What the hell???
Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
W sklepie przy ul. Legnickiej stoi jeszcze kilka zgrzewek tak więc zgadzam się z szanownym Piecią, iż można byłoby się wstrzymać z usuwaniem Victorii z DP. Z drugiej strony umieszczanie nieczynnych browarów w DP jako "Inny browar" też ma jakiś sens, tyle że powstaje pewne przekłamanie. Boruta nie śpi
Comment
-
-
żąleną napisał(a)
O, nie jestem jedynym, który wczoraj pił Jasne że pełne.
Zaznaczyłem Grybów, chociaż tez uważam, że jeszcze ze dwa miesiące Vistoria powinna być w DP.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
proponuje dodać pojemnośc 475, właśnie ciurkam holenderskiego grolscha w butelce o takiej pojemności (wpisałem 100ml i 375 ml pojemność się zgadza ale ilość wypitych piw juz nie)Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
nikita_banita napisał(a)
Aczy butelka nie ma przypadkiem pojemności 0,473lGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
no niech Wam będzie - wspomniałem komuś o tym we Wrocławiu na I WWP że zostanie wprowadzona możliwość dowolnego modelowania ilości spożytego piwa poniżej jednego litra (0,001 - 0,999)- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ART napisał(a)
no niech Wam będzie - wspomniałem komuś o tym we Wrocławiu na I WWP że zostanie wprowadzona możliwość dowolnego modelowania ilości spożytego piwa poniżej jednego litra (0,001 - 0,999)
Jeszcze nawiązując do propozycji żeby do statystyk z ketegorii "smakowało" dodać skalę od 1 do 10. Myślę że jest to trochę za dużo. Można by np. dać skalę od 1 do 5 albo do pozycji "tak", "nie" dodać "średnio".Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
YouPeter napisał(a)
Jeszcze nawiązując do propozycji żeby do statystyk z ketegorii "smakowało" dodać skalę od 1 do 10. Myślę że jest to trochę za dużo. Można by np. dać skalę od 1 do 5 albo do pozycji "tak", "nie" dodać "średnio".Bo kto piwa nie pije ten jest wywrotowcem, świadomie uszczuplającym dochody państwa, bezideowcem.
Comment
-
-
żąleną napisał(a)
Fajna byłaby osobista wyszukiwarka dziennikowa typu:
- znajdź wypite piwa niepasteryzowane
- znajdź wypite piwa browaru x
- znajdź wypite piwo x
- znajdź wypite piwa w puszce
itepeBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
ART napisał (tutaj)
Browary zamknięte (Krasnystaw [Hetman], Męcka Wola [Victoria]) zostały uwzględnione wedle propozycji - w alfabetycznej liście browarów z adnotacją [browar nieczynny].browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
Comment