chyba jednak nie działa wszystko jak powinno... wpisałem,że wypiłem 1000ml Bartka a wyskoczyło w statystykach 1000 litrów co zdecydowanie zawyża średnią
Pisze pierwszy raz na forum , wiec wybaczcie jesli bedzie cos nie tak jak trzeba...
Powiedzcie co sadzicie o pomysle wprowadzenia do statystyki dziennik piwnego pozycji " wg grup browarniczych " Sądzę ze nie powinno byc nowej pozycji do zaznaczania , ale powinno sie to samo podliczac , podobnie jak teraz podział ze wzgledu na wilkość browaru .
Zazwyczaj piwa kupuję w ilości większej niż jedno i bardzo rzadko wypijam je wszystkie od razu. Co więcej, najczęściej pomiędzy jedną a drugą butelką tego samego piwa wypijam jeszcze kilka innych. Potem już nie pamiętam gdzie i za ile je kupiłem.
Szkoda, że nie można odszukać na liście wypitych piw poprzedniego takiego samego i przekopiować wszystkie pola (z wyjątkiem daty oczywiście).
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Postuluję dokonanie kosmetycznej zmiany polegającej na zamianie stwierdzenia "gdzie zakupione" na powiedzmy "skąd pochodzi", bowiem nie wszystkie piwa są kupowane. W tej kategorii dodabym też "uwarzone samodzielnie".
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
To co mnie uderzyło w nich to brak niektórych wydawałoby się uznanych marek. Może nie startowały? Ale jeśli tak to dlaczego?
np. nie widzę Maltgarden, Hopito, Dear Bear, Pracownia Piwa, AleBrowar, etc. A np. Harpagan tylko jeden brąz....
Z wczoraj na dzisiaj aktualizowana była spora część oprogramowania na serwerze i coś gdzieś może nie działać. Proszę o info gdyby próba otwarcia jakiejś strony (która działała tuż przed aktualizacją) kończyła się wywalaniem błędów lub pokazywała się w ogóle pusta strona....
Comment