Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum
Dziennik Piwny - komentarze
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika zythum(...)A co do dziennika - to upraszczać upraszczać. Szczerze napiszę, że ja w nazwie piwa zawsze piszę Piwo bo nie mam siły przy na przykład wprowadzaniu piw po tygodniowej wycieczce wpisywać każdą nazwę. opcja godzina to tez chyba nei ma sensu. kto zapisuje konkretnegodziny na przykłąd na Zlocie???Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Ja pier.... niczę, już dzisiaj, po wklepaniu paru piwek z tego roku ten koleś z brodą mnie irytuje - dlaczego wciąż nie ma opcji cofnij z zapamiętanymi danymi???
Jestem ZA wersją uproszczoną dziennika, mnie osobiscie interesuje tylko opcja browar/ilość/naczynie.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaJestem ZA wersją uproszczoną dziennika, mnie osobiscie interesuje tylko opcja browar/ilość/naczynie.Jeśli ci się wydaje, że mnie rozumiesz to masz racje - wydaje ci się
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseAle przyznam, że brodaty pan jest wyjątkowo wkur... zający. Szczególnie irytuje mnie wyskakując przy nieprawidłowej dacie. A cofnać nie da rady...Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaJa pier.... niczę, już dzisiaj, po wklepaniu paru piwek z tego roku ten koleś z brodą mnie irytuje - dlaczego wciąż nie ma opcji cofnij z zapamiętanymi danymi???
No chyba że używacie największego badziewia świata - IE - tam to rzeczywiście może nie działać.Last edited by jerzy; 2006-01-07, 10:02.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyJak to nie ma? Klawisz "cofnij" w przeglądarce...
No chyba że używacie największego badziewia świata - IE - tam to rzeczywiście może nie działać.
Comment
-
-
Mam firefoxa. Przed chwilą przeprowadziłem test DP. Celowo nie wprowadziłem pola 'gdzie zakupione'. Wyskoczył 'dziad z brodą' i nawet po kliknięciu 'cofnij' przy 'dziadzie' powróciłem do formularza z wpisanymi poprzednio danymi na temat browaru, nazwy piwa itp. Czy problem jest w tym, że po naciśnięciu tego właśnie 'cofnij' czyszczą się wszystkie pola wyboru?MM961
4:-)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Twilight_AlehouseUżywam Firefoksa i jestem z tego dumny Tyle że klawisz "cofnij" nie sprawdza się niestety przy Dzienniku...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumA masz najnowszą wersję 1.5 z załataną dziurą systemową ?? Ja odkąd zrobiłem aktualizację to już działaMM961
4:-)
Comment
-
Comment