Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83
Wyświetlenie odpowiedzi
Dziennik Piwny - komentarze
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Sokół83 Wyświetlenie odpowiedzia i jeszcze dwie:
- przywłaszczone na imprezie
- zajumane
Comment
-
-
W browarze Lech są złe nazwy piw
Redd´s Grapefruit-Pineapple | e: b/d, a: 4.5%
Redd´s Red | e: 11.0%, a: 4.5%
´ zamiast apostrofa, i tak pewnie nikt tych piw nie dodaje, ale tak przy okazji znalazłem robiąc dziennik piwny na androida.No risk, no fun
Comment
-
-
Nie wiem czy w dobrym miejscu piszę... Próbowałem właśnie dorzucić do prowadzonego od 1 stycznia (taki wyrzut sumienia, dzięki temu mam mniej pić ) piwo Edelmaister Pilsener z Van Pura (4,5 proc. alk, to sprzedawane w petach 1,0 i 1,5 l. w Realu m.in.). Ale nie ma go wśród piw, które można dodawać do DP, mimo że wątek to piwo ma. Do kogo mam się zgłosić w tej sprawie?
PS. teraz widzę, że w złym wątku napisałem. a spadłem do niego bezpśrednio z DP, tam był taki link. przepraszam za zamieszanieLast edited by chechaouen; 2014-01-09, 21:35.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika chechaouen Wyświetlenie odpowiedziNie wiem czy w dobrym miejscu piszę... Próbowałem właśnie dorzucić do prowadzonego od 1 stycznia (taki wyrzut sumienia, dzięki temu mam mniej pić ) piwo Edelmaister Pilsener z Van Pura (4,5 proc. alk, to sprzedawane w petach 1,0 i 1,5 l. w Realu m.in.). Ale nie ma go wśród piw, które można dodawać do DP, mimo że wątek to piwo ma. Do kogo mam się zgłosić w tej sprawie?
PS. teraz widzę, że w złym wątku napisałem. a spadłem do niego bezpśrednio z DP, tam był taki link. przepraszam za zamieszanie
i tu: http://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=506
Te 2 tematy powinny być połączone.
W wątku "Edel Meister" parametry alkoholu mogę zmienić, więc w DP też będą poprawne.
Comment
-
-
U mnie jest.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment