hm, oczywiście jest błąd, bo sortowanie się nie zmienia. wartości procentowe są ok.
Dziennik Piwny - komentarze
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie). -
poprawione- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
poprawione.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Ja mam inny problem;ostatnio pilem "Sarnac"black&tan ,stout&lager .Brewing company,Utica NY.Brak jakiejkolwiek innej informacji wskazującej na piwne pochodzenie napoju.Rownież "Samuel Adams" weiss bier z Boston Beer Company MA,butelka 12fl.oz.Rownież brak innych informacji.Może poradzicie mi szanowni forumowicze jak mam to wpisać?Comment
-
Black&Tan - > 12,5 E/w
Stout - > 12,5 E/w
Lager - 10,0-12,5 E/w.
te piwka pochodzą z:
The Matt Brewing Company
811 Edward St, Brewhouse Square
Utica, New York, 13502
USA
Samuel Adams Weiss:
10,0-12,5 E/w.
pochodzi z
Boston Beer Company
30 Germania Street
Boston, Massachusetts, 02130
USA- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
hiszpan napisał(a)
Arcie,no więc jak?Na etykiecie "sarnak" stout&lager black&tan są WSZYSTKIE te dane co moim zdaniem jedno drugiemu chyba zaprzecza?Jeśli ciemne, to tak jak pisał Art: >12,5%
A 12 fl. oz to 12 uncji obj., czyli [komunikat systemu: niebezpieczne przegrzanie mózgu] 0,34 l.Comment
-
Art, nie zabij mnie, ale przydałaby się jeszcze w dzienniku opcja 0,75 - można w Polsce dostać kilka piwek w butelkach o tej objętości, ja np. przed chwilą wychyliłem Duvela.
Chciałbym na marginesie zauważyć, że dziennik oprócz funkcji kronikarskiej ma równiez moc sprawczą. Czasem człowiek spojrzy na statystyki i zakrzyknie: co?! małe browary niżej od dużych?! natychmiast jadę po Gambrynusa/Lwówek/Fortunę.......Comment
-
żąleną napisał(a)
Chciałbym na marginesie zauważyć, że dziennik oprócz funkcji kronikarskiej ma równiez moc sprawczą. Czasem człowiek spojrzy na statystyki i zakrzyknie: co?! małe browary niżej od dużych?! natychmiast jadę po Gambrynusa/Lwówek/Fortunę.......
Swoją drogą mam to samo. Szczególnie bolała mnie wysoka lokata żywca (ach te knajpy...), na szczęście ostatnio sukcesywnie spadaComment
-
yendras napisał(a)
I
Szczególnie bolała mnie wysoka lokata żywca (ach te knajpy...), na szczęście ostatnio sukcesywnie spadaComment
Related Topics
Collapse
-
Tu można się wyżyć na temat:
https://www.browar.biz/forum/showthread.php?t=135956
W szczególności proszę o komentarze w/s kolejności działań p. 4
(lista otwarta, można oczywiście zamieszczać inne propozycje)....-
Channel: Komentarze, propozycje i pytania
-
-
Tu można podejrzeć wyniki konkursu.
To co mnie uderzyło w nich to brak niektórych wydawałoby się uznanych marek. Może nie startowały? Ale jeśli tak to dlaczego?
np. nie widzę Maltgarden, Hopito, Dear Bear, Pracownia Piwa, AleBrowar, etc. A np. Harpagan tylko jeden brąz.... -
Z wczoraj na dzisiaj aktualizowana była spora część oprogramowania na serwerze i coś gdzieś może nie działać. Proszę o info gdyby próba otwarcia jakiejś strony (która działała tuż przed aktualizacją) kończyła się wywalaniem błędów lub pokazywała się w ogóle pusta strona....
-
Channel: Komentarze, propozycje i pytania
-
-
Kochani!
dzisiaj (tj. 2 stycznia 2003) wystartował tzw. "Dziennik Piwny" - czyli w skrócie: rozbudowany licznik spożytego piwa.
kilka powodów aby prowadzić Dziennik:
1) zawsze korciły Cię wszelkie liczby, zestawienia, ot zabawa w statystyka...-
Channel: Ogłoszenia i nowości w Browarze
-
-
Zapraszam do korzystania i dzielenia się uwagami!...
-
Channel: Komentarze, propozycje i pytania
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment