U mnie od 57 literków do 72.Troszkę wzrasta w sezonie letnim.Cóż żłopuś ze mnie
Dziennik Piwny - komentarze
Collapse
X
-
stwierdzam że mam coraz mniej czasu na degustację- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
marcopolok napisał(a)
Zastanawiam sie nad jedną opcją! A mianowicie rejestrowaniem pustych butelek po piwie.Przynajmniej bedę wiedział ile litrów spijam.
Comment
-
-
Pogoniarz napisał(a)
U mnie od 57 literków do 72.Troszkę wzrasta w sezonie letnim.Cóż żłopuś ze mnie
Mnie wychodzi od 18l. w styczniu do prawie 30l. w lipcu.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
Zbliża się koniec kolejnego miesiąca i stwierdzam, że moje spożycie jest nadzwyczaj regularne - ok. 50 l piwa miesięcznie. Czy Wy też tak macie, czy np. w lecie się Wam zwiększa ilość piw w dzienniku? Bo ja to chyba jednak jestem naprawdę regularny piwożłopTo inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud.
Comment
-
-
U mnie kończy się pierwszy (dopiero) miesiąc prowadzenia dziennika. Też jestem grzecznym chłopcem - dopiero dobijam do 30 litrów. I nie zamierzam przyspieszać...browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
No z Waszych wypowiedzi wynikałoby, że jestem baaaardzo niegrzeczną dziewczynką - ja? Ależ skąd!
Comment
-
-
Marusia napisał(a)
No z Waszych wypowiedzi wynikałoby, że jestem baaaardzo niegrzeczną dziewczynką - ja? Ależ skąd!
Ja jestem zamożony z domu i stać mięęęęęęę tylko na kupno akurat tylu piw. Stąd moja niby-grzeczność.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
pomyśl sobie jak milionerzy mają ciężko- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
a jaki to ma związek z dziennikiem piwnym?
odnośnie Twojego problemu: użyj wyszukiwarki
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment