Dziennik Piwny - komentarze

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kangurpl
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.03
    • 2660

Pogoniarz napisał(a)
    No i to w moim mieście zamieszkania-sprobuję się czegoś dowiedzieć w tym tygodniu.
    To nie jest diennik piwny ale raczej rodzaj zawodów: kto więcej wypije piwa sponsorowanego
    Klika rzeczy jest dziwnych:
    1. podają jawnym tekstem imię i nazwisko "zawodnika",
    2. trzeba kupić "licencję", i tu ciekawostka "pełnoletni piwosz" płaci xxx, a "student/uczen" 50% z xxx
    3. w regulaminie jest kilka sprzeczności, ale to już drobny szczegół
    Świat należy do młodzieży, młody robi - stary leży.
    "W niebie nie ma piwa, więc pijmy je tutaj."

"denerwować się - mścić się na własnym zdrowiu za głupotę innych"

Comment

• ART
      mAD'MINd
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2001.02
      • 23928

Qbric napisał(a)
      Było by miło, gdyby system informował w którym miejscu popełniłem błąd przy wpisywaniu danych.
      Mam pytanie odnośnie dat możliwych do wprowadzenia. Otóż czy istnieje jakaś magiczna data przed którą wypite piwa nie będą klasyfikowane? Próbuję wpisać mój prywatny zeszyscik piwny który rozpoczyna się wpisem z 4 września 2000r. Ciągle wyskakuje mi jakaś informacja o błędzie :/ Jeżeli nie ma takiej daty to prawdopodobnie mam problem z wpisywaniem zagranicznych piw :/ Wybieram najpierw "inne" a póżniej wpisuję sam nazwę i dalej "coś" jest źle Całego tematu nie przeczytałem (tyle go jest) ale doszedłem mniej więcej do połowy i nie znalazłem wyjaśnienia.
      Pomocy! Help! Hilfe! Ajuto!
      aktualnie można wprowadzać dane dotyczące tylko roku bieżącego, czyli 2003.
      - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
      - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
      - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• celt_birofil
        † 2017 Piwosz w Raju
        • 2001.09
        • 4469

kangurpl napisał(a)
        To nie jest diennik piwny ale raczej rodzaj zawodów: kto więcej wypije piwa sponsorowanego
        Klika rzeczy jest dziwnych:
        1. podają jawnym tekstem imię i nazwisko "zawodnika",
        2. trzeba kupić "licencję", i tu ciekawostka "pełnoletni piwosz" płaci xxx, a "student/uczen" 50% z xxx
        3. w regulaminie jest kilka sprzeczności, ale to już drobny szczegół
        A tak w ogóle to witrynka przeznaczona dla poszukujących pracy...
        Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)

Comment

• ART
          mAD'MINd
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2001.02
          • 23928

a co masz konkretnie na myśli z informowaniem o popełnionych błędach? to znaczy jekiego rodzaju błędy dziennik miałby sygnalizować?

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

• Qbric
            Porucznik Browarny Tester
            • 2001.04
            • 427

Dziękuje za odpowiedź. Już wiem dlaczego 2000r. mi "nie wchodzi" :/
            A co do błedów to chodzi mi o komunikat "gdzie" występuje błędny wpis z którym system ma problem, np
            "brak pojemności- podaj pojemnośc" czyli zrobiłem coś źle w tym miejscu, lub "wprowadzona nazwa jest zbyt dluga" lub "nie podałeś miejsca zakupu" lub "wypełnij pole czy Ci smakowalo".
            W niektorych formularzach, miejsca gdzie czegoś się nie wypełniło lub wypełniło się źle, podświetlane są na czerwono.
            Ja, nie wiedząc, że mój błąd tkwi w dacie, kilkanaście razy wpisywałem nazwe browaru i powtarzałem inne wpisy. Brak mi bylo info, że akurat przy dacie coś "zgrzyta" systemowi.
            Grill bez piwa NIE! - Piwo bez grilla TAK!

Comment

• ART
              mAD'MINd
              🥛🥛🥛🥛🥛
              • 2001.02
              • 23928

coś się w tym kierunku pomysli w dzienniku 2004AD. mam nadzieje że zdążę

Comment

• Cooper
                Pułkownik Chmielowy Ekspert
                🍼🍼
                • 2002.11
                • 6056

Hmm...no właśnie. W perspektywie dziennik 2004 a co z wpisami tegorocznymi? Czy się skasują 1.01 czy bedą nadal gdzieś dostępne ? Muszę przyznać że wklepuję brovce sumiennie od 356 dni i było by fajnie gdyby ten trud nie poszedł na marne.Jak wygląda ta kwestia? Sorry jeśli już wcześniej pojawiła się odpowiedż na to pytanie ale nie chce mi się wertować 21 stron w tym poście.
                Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
                1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.

Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku

Comment

• ART
                  mAD'MINd
                  🥛🥛🥛🥛🥛
                  • 2001.02
                  • 23928

skasowane nie będą.

Comment

• adam16
                    • 2001.02
                    • 9865

Ech...
                    Ja sobie musiałem darować uzupełnianie dziennika. Wstyd mi ale u mnie zdecydowanie zwycięzyłby Żywiec bo tylko jego bezalkoholowe/niskoalkoholowe piwo było dla mnie ratunkiem w ciężkich czasach
                    A wogóle to jestem strasznie do tyłu z uzupełnianiem. Ale od nowego roku bedę już sumiennie wypełniać dziennik. Obiecuję
                    Browar Hajduki.
                    adam16@browar.biz
                    Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!

Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D

Comment

• żąleną
                      D(r)u(c)h nieuchwytny
                      • 2002.01
                      • 13239

A czy w 2004 będzie możliwość uzupełnienia dziennika z 2003? Ja np. dopiero 3 stycznia będę mógł uzupełnić wpisy za ostatnie dni roku.

Comment

• ART
                        mAD'MINd
                        🥛🥛🥛🥛🥛
                        • 2001.02
                        • 23928

kto wie...

Comment

• Ahumba
                          🥛🥛🥛🥛
                          • 2001.05
                          • 9056

Przecie to byłoby zupełnie bez seksu jakby trzebabyło wrócić do kompa za minutę dwunasta, żeby uzupełnić dziennik i apiać wracać na zabawę sylwestrową
                          Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                          znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl

Comment

• Petrax
                            Kapitan Lagerowej Marynarki
                            • 2001.12
                            • 662

Ahumba napisał(a)
                            Przecie to byłoby zupełnie bez seksu
                            In cervisia veritas
                            http://www.ptxc.de.vu
                            Пиво - вот мое экотопливо

Comment

• ART
                              mAD'MINd
                              🥛🥛🥛🥛🥛
                              • 2001.02
                              • 23928

Ahumba - przykro mi - albo rzetelenie wypełniasz dziennik piwny, albo idziesz na Sylwestra.

Comment

• żąleną
                                D(r)u(c)h nieuchwytny
                                • 2002.01
                                • 13239

Właśnie.

Niech sylwester spędzony przy dzienniku będzie miarą każdego prawdziwego piwosza!

Comment

Przetwarzanie...
                                X