Może ktoś już o tym pisał (i chyba jest to logiczne i nieuniknione), lecz przy wigilijnym stole jakieś takie obawy mnie naszły... Mam nadzieje iż po nowym roku będzie możliwość obejrzenia statystyk całościowych...
ART powinien dać ogłoszenie, do kiedy będzie można pouzupełniać Dziennik a'la 2003. Swoją drogą, trzeba będzie uważać jakie piwo pije się przed, a jakie po północy .
jerzy napisał(a) Nie żałuj tych paru złotych i wspieraj Browar.biz wykupując status "premium member" - to od razu będziesz mieć całościowe statystyki.
Chodziło mi o całościowe stastytyki indywidualne( czyli nic się nie zmienia i kolejne lata oglądamy w statystykach tak samo jak kolejne miesiące). A co do premium membera, kiedyś trzeba będzie w końcu zacisnąć piwnego pasa i przyoszczędzić tych kilka złotych...
w zamierzchłych czasach ART napisał dodajcie poniżej pominięte przeze mnie potrzebne pojemności. czekam do 20.00
Już dobrze po 20.00 , ale składam wniosek o dodanie do listy pojemności 0.1 litra. Nie mogę uzupełnić dziennika o degustowane na spotkaniu wielkopolskich piwowarów-amatorów piwa. Było tylu chętnych i tyle piw do spróbowania, że laliśmy po mniej więcej setce.
nie wiem czy jest sens wprowadzanie kolejnych "nienormowanych" pojemności. Też kilkukrotnie przyjmowałem takie lekarskie dawki i chyba nie ma co zawracać sobie głowy bo to i tak kropla w morzu wypitego piwa
Inaczej Art musiałby podopisywać oprócz 0,1 litra takie pojemności jak "gżdyl" "mała gula" "tyle co zebrałem z dywanu" "tyle co mi do herbaty dolali" "tyle co kapsel, bo prowadzę" itp
A przy okazji - dziennik powinien spełniać obowiązującą normę czyli pojemności powinny być podawane w ml. Oj ,Art - bo nie wejdziesz do Ełropy !
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski. Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku
Cooper napisał nie wiem czy jest sens wprowadzanie kolejnych "nienormowanych" pojemności. Też kilkukrotnie przyjmowałem takie lekarskie dawki i chyba nie ma co zawracać sobie głowy bo to i tak kropla w morzu wypitego piwa
Tak, tylko to było 16 "kropli", każda po 100 ml, to już całkiem sporo. Nie chcę zawyżać całkowitej objętości, wpisując 0.2 l, a zależy mi na odnotowaniu każdego rodzaju piwa, które wypiłem.
A może jednak wprowadzić objętość wpisywaną indywidualnie przez użytkownika (nawet od 1 ml) i odpuścić sobie statystykę "spożywana objętość", która moim zdaniem nie jest akurat najważniejsza?
Comment