chyba jednak nie działa wszystko jak powinno... wpisałem,że wypiłem 1000ml Bartka a wyskoczyło w statystykach 1000 litrów co zdecydowanie zawyża średnią
Dziennik Piwny - komentarze
Collapse
X
-
faktycznie był błąd w przypadku wprowadzania 1000ml, właśnie go usunąłęm. mam przynajmniej taka nadzieję- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
co do Piasta - jest ktoś w stanie mi odpowiedzieć gdzie są teraz produkowane piwa marki Piast?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ART napisał(a)
co do Piasta - jest ktoś w stanie mi odpowiedzieć gdzie są teraz produkowane piwa marki Piast?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
ART napisał(a)
co do Piasta - jest ktoś w stanie mi odpowiedzieć gdzie są teraz produkowane piwa marki Piast?
Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
grupy browarnicze
Pisze pierwszy raz na forum , wiec wybaczcie jesli bedzie cos nie tak jak trzeba...
Powiedzcie co sadzicie o pomysle wprowadzenia do statystyki dziennik piwnego pozycji " wg grup browarniczych " Sądzę ze nie powinno byc nowej pozycji do zaznaczania , ale powinno sie to samo podliczac , podobnie jak teraz podział ze wzgledu na wilkość browaru .
Comment
-
-
Zazwyczaj piwa kupuję w ilości większej niż jedno i bardzo rzadko wypijam je wszystkie od razu. Co więcej, najczęściej pomiędzy jedną a drugą butelką tego samego piwa wypijam jeszcze kilka innych. Potem już nie pamiętam gdzie i za ile je kupiłem.
Szkoda, że nie można odszukać na liście wypitych piw poprzedniego takiego samego i przekopiować wszystkie pola (z wyjątkiem daty oczywiście).browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Postuluję dokonanie kosmetycznej zmiany polegającej na zamianie stwierdzenia "gdzie zakupione" na powiedzmy "skąd pochodzi", bowiem nie wszystkie piwa są kupowane. W tej kategorii dodabym też "uwarzone samodzielnie".Lubię kiedy się zieleni
Lubię jak się piwo pieni...
...najlepiej z Browaru Szlacheckiego!
Comment
-
-
bury_wilk napisał(a)
W tej kategorii dodabym też "uwarzone samodzielnie".browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
puki co, Art waży problemBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment