Po raz kolejny delikatnie przypominam by w miejscu zakupu dodać coś co bardziej pasowałoby do własnego wyrobu niż "gdzie indziej", albo przy piwach domowych nie musieć w tej opcji nic zaznaczać.
Dziennik Piwny - komentarze
Collapse
X
-
a jak będzie rozwiązany problem w którym np w przyszłym roku napiję się piwa Królewskiego (z zapasów) a browar ten nie będzie już wykazany nawet jako zamknięty, w tym momencie piwo weszłoby w grono browarów INNYCH czyli zagranicznychGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Może by to rozbić na inne(polskie) i inne(zagraniczne)?
Comment
-
-
albo opcja z "ptaszkami" gdzie samemu by się zaznaczało w INNYCH: browar polski, zagraniczny i samemu np wpisywało nazwę browaru, ART jak myslisz?Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
becik napisał(a)
a jak będzie rozwiązany problem w którym np w przyszłym roku napiję się piwa Królewskiego (z zapasów) a browar ten nie będzie już wykazany nawet jako zamknięty, w tym momencie piwo weszłoby w grono browarów INNYCH czyli zagranicznych
prawdopodobnie podział na
inny - polski
inny - zagraniczny
będzie najbardziej sensowny.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ART napisał(a)
czy taki przypadek można uznać za problem? z tego co zauważyłem jesteś orędownikiem prostych rozwiązań w dzienniku a nie wprowadzania coraz bardziej skomplikowanych...
prawdopodobnie podział na
inny - polski
inny - zagraniczny
będzie najbardziej sensowny.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
Ja jeszcze zasugeruje dodanie jako "miejsca zakupu" pozycji "browar" - czasami zdarzy się załapać na jakieś piwo prosto z linii produkcyjnej
Comment
-
-
Pogoniarz napisał
Pytanko do Premium Memberów,czy u Was też Brok ma nagle 2347,93 wypitych litrów w statystykach globalnych i prowadzi?Ta dwójka z przodu to jakiś babolek,ale czy tylko u mnie?
Comment
-
-
Za to jaki tani on jest - niecałe 90 gr za piwo.
Rzeczywiście spożycie jest zawyżone o około 2000 litrów, zapewne z powodu zapisu w bazie iluś tam wypitych mililitrów jako litrów - czyli np. ktoś wpisał cztery razy po 500 (0,5 litra), a do bazy poszło 2000 litrów.
Art znów będzie musiał pogrzebać w bazie...browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
jest "psibug" w dzienniku, ale jakoś nie mogę go w namierzyc w trymiga, więc czeka na lepsze czasy. Brok poprawiony.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Propozycja pewnie na pierwszy rzut oka trochę dziwna dla większości prowadzących DP, ale jednak ją przedstawię bo ART mówił że można pisać o różnych pomysłach , nie zawsze łatwych do realizacji
Skoro możemy sprawdzić ile pijemy w poszczególny dzień miesiąca czy tygodnia , to może również wstawić statystyke dotyczącą województw ?
W ten sposób każdy mógłby sprawdzić z jakiego województwa pije piwa najwięcej a z jakiego najmniej, czyli które województwo jest dla niego najbardziej "piwne". W ogólnych statystykach też byłoby widać które województwo jest najbardziej lubiane przez prowadzących DP.
Comment
-
Comment