Dzięki uprzejmości Pogoniarza dowiedziałem się, że mój ulubiony, chociaż enigmatyczny browar Gościszewo jest na bardzo dalekiej pozycji czyli na 52 lokacie (w statystyce globalnej). Coś z tym fantem będzie trzeba zrobić?!
Dziennik Piwny - komentarze
Collapse
X
-
-
abernacka napisał(a)
Dzięki uprzejmości Pogoniarza dowiedziałem się, że mój ulubiony, chociaż enigmatyczny browar Gościszewo jest na bardzo dalekiej pozycji czyli na 52 lokacie (w statystyce globalnej). Coś z tym fantem będzie trzeba zrobić?!
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Jak sądzicie czy jeśli do gotowania zupy wykorzystane zostało 0,5l piwa to czy należy dopisać te piwo do DP? Prawdopodobnie tę zupę będę jadł sam, syn za młody a żonie nie smakuje.
Comment
-
-
Maremali napisał(a)
Jak sądzicie czy jeśli do gotowania zupy wykorzystane zostało 0,5l piwa to czy należy dopisać te piwo do DP? Prawdopodobnie tę zupę będę jadł sam, syn za młody a żonie nie smakuje.
Nikt jednak nie narzuca co należy wpisywać a co nie.
Można to potraktować jako 'wykorzystane' piwoMM961
4:-)
Comment
-
-
Zbliża sie Nowy Rok, pojawia sie pytanie na które odpowiedzi potrafi udzielić tylko ktoś najbardziej wtajemniczony.
Czy można spodziewać się noworocznych zmian w DP ?
Myslę że byłby to bardzo miły prezent dla sporej części barowiczów
Comment
-
-
-
pamietsz co i ile wypiłeś kilka lat wstecz?
no chyba ze sam prowadzisz jakieś statystykiGdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
-
"Szacunkowo" nie wystarczy... Założenie dziennika jest takie, że prowadzi się go na bieżąco i (w miarę) dokładnie.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Dokonałem pierwszego wpisu w DP w 2005 roku. Ten Krajan jest mój5450 kapsli z wypitych piw
874 nowe piwa opisałem na forum (w tym 774 z USA).
"Beer is proof that God loves us and wants us to be happy."- Benjamin Franklin
https://sites.google.com/view/latarniknj-galeria/strona-główna
Freedom is the right to tell people what they do not want to hear– George Orwell
https://sites.google.com/view/ety-z-...trona-główna
Comment
-
-
A mój jest pierwszym wpisanym piwem domowym"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
I mam nadzieje, że takie globalne statystyki nie utrzymaja się do końca roku
Duży 45.95%
Mały 33.78%
Średni 13.51%
Domowy 6.76%"Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Chyba trzeba sprawdzic funkcje przeliczania piw wpisanych do DP.
Mój DP za 2005 r wygląda nastepująco:
Dni:
1
Piwa ogółem:
2
Piwa dziennie: .
1.10 szt.
Litry ogółem:
0.90 l
Litry dziennie:
0.49 l
Wydatki ogółem:
4.74 zł
Wydatki dziennie:
2.61
Dzieląc sztuki , litry i złotówki przez dni ( obojetnie czy przez 1 czy przez 2 ) wyniki są raczej nieprawidłowe .
Prosze więc o sprawdzenie funkcji wyliczania dziennych wskazań .
Comment
-
Comment