Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika arcy
Dziennik Piwny - komentarze
Collapse
X
-
Żą, wychodząc z takiego założenia niepotrzebny byłby podział lokali na restaurację i pub, wydzielenie ogródka piwnego i imprezy plenerowej itd.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jerzyŻą, wychodząc z takiego założenia niepotrzebny byłby podział lokali na restaurację i pub, wydzielenie ogródka piwnego i imprezy plenerowej itd.
Naprawdę nie wiem, co za różnica, że jakies piwo dostało się w prezencie lub w ramach wymiany. Dostało się je i to jest główny wyróżnik. Dużo ważniejsze jest chyba, gdzie owo piwo zostało przez znajomego zakupione.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąAkurat podział na restaurację i pub jest dla mnie również niepotrzebny: bo gdzie zaczyna się restauracja, a kończy pub? Nie zawsze jest to jednoznaczne. Według mnie w zupełności wystarczyłby 'lokal'.
Naprawdę nie wiem, co za różnica, że jakies piwo dostało się w prezencie lub w ramach wymiany. Dostało się je i to jest główny wyróżnik. Dużo ważniejsze jest chyba, gdzie owo piwo zostało przez znajomego zakupione.Last edited by arcy; 2005-03-28, 19:03.
Comment
-
-
Jak dla mnie, opcja "poprzez znajomych" jest wystarczająca i zabezpiecza wszystkie możliwe sytuacje częstowania, prezentowania, wymiany i "zamawiania" piw, w tym również domowych.
Co do "restauracji" i "pubu/knajpy" rozgraniczenie jest dla mnie jasne - do restauracji (podobno McDonald's i KFC to też restauracje ; na szczęście nie podają tam piwa) udaję się, aby coś zjeść, a piwo wypijam przy okazji jedzenia; jeśli celem wyprawy do lokalu jest picie piwa - wówczas jest to pub.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika żąlenąCzyli chyba nie do końca jasne.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Plisssss po raz kolejny (nie koniecznie przeze mnie) - UPROŚCIĆ. Może byc opcjonalnie - dla sporej grupy istotny jest tylko browar, pojemność i ew nazwa piwa. Cała reszta to upiększacze dla mega statystyków. Dla mnie nie jest istotna godzina wypicia, miejsce zakupu (a jak już jest to niech wreście pojawi się opcja - sam uwarzyłem), cena,opakowanie, pasteryzacja. Są to rzeczy, które wypisuję bo muszę a nie bo chcę. A przez nie dziennik nie jest tak popularny jakby mógł być i do jakiej popularności jest pretendowany."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
No i głównym wykładnikiem ilości w statystykach niech będą litry, a nie sztuki.Last edited by biermann; 2005-03-29, 16:32."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika biermannNo i głównym wykładnikiem ilości w statystykach niech będą litry, a nie sztuki.
niech sobie zostają możliwości zmiany, ale niech otwiera się z litrami w tle, lub jeśli je (te litry) sobie ustawię to niech już tak będzie a nie co kliknę aby dokonać jakiejś zmiany to znowu mi się śtuki pchają na afiszWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
a już prawie się złamałem... ale skoro to mój ostatni bastion, to muszę się zaciekle bronić...
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTa już prawie się złamałem... ale skoro to mój ostatni bastion, to muszę się zaciekle bronić...
MM961
4:-)
Comment
-
-
Ja jestem "mlodym" użytkownikiem serwisu browar.biz Zacząłem wypełniać DP, ale po kilku dniach zaprzestałem. Dlaczego? Dla mnie najbardziej uciążliwe było to, że pijąc przykladowo 5 takich samych piw , musiałem je "wklikiwać" 5 razy. Opcja "następne piwo takie samo" niewiele mi upraszcza procedurę. Wolalbym za jednym wpisem podac ilosc (takich samych) sztuk piw i po kłopocie.
Comment
-
Comment