Wprowadziłem w Dzienniku PET-a - 2000 ml. Może pomyliłem ilość zer? Nie wiem. Okazało się w efekcie, że mam ponad 2000 l. Trzydzieści kilka litrów dziennie. Co zrobić? Jak to cofnąć?
Dziennik Piwny - komentarze
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika KolesławOkazało się w efekcie, że mam ponad 2000 l. Trzydzieści kilka litrów dziennie. Co zrobić? Jak to cofnąć?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Poza tym zgubiłem paragon ze sklepu, w którym kupiłem ze 20 piw. I to nie Tyskie, czy Żywce, a Gubernija, Kalnapilis, Sveturys, Aldaris i takie, których marek nie pamiętam. Ceny będę szacował. Zły dzień? A propos piwo kosztuje 2 zyle, a dojazd 80, albo i 90 w obie strony - czy ktoś to liczy? Jest w tym sens?
Co robić z 30-toma litrami dziennie?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Kolesław[...] Co robić z 30-toma litrami dziennie?
A skoro edycja w DP nie pomaga, to chyba musisz się zgłosić do ARTa. A przy okazji ujawnił się błąd, bo (podobno) można wpisać max. 1500 ml.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
przy okazji nie - już od dawna sobie siedzi, a ja nie mam zbytnio sił żeby to przegrzebać i poprawiam, poprawiam poprawiam manualnie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Tak wyszło ze statystyki - było 750 sztuk Lesia o łącznej objętości 4300 litrów...
5,75 litra to dopiero masówa
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART[...] i poprawiam, poprawiam poprawiam manualnieWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Wujcio_ShaggyTak wyszło ze statystyki - było 750 sztuk Lesia o łącznej objętości 4300 litrów...
5,75 litra to dopiero masówa
A my wcześniej tropimy gwałtowne awanse niektórych browarów na pozycję niekwestionowanego lidera...
Prawie jak Piwo
SZCZECIN
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PogoniarzNo fakt masz rację,dość konkretne te flaszki 5.75 l i to strzelić samemu w ciągu dnia i to lesia- ho ho.
Panieeeeee władzuchnoooo, jjjjjjjaaaaaaa tylko jedno piwko......Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Zastanawiam się czy Miodowe z Ciechanowa wpisać do kategorii 10-12,5°Blg (tyle ma brzeczka nastawna tego piwa) czy do mocnych? Dodatek miodu powoduje podniesienie ekstraktu do 14°, ale prawdopodobnie jest to "ekstrakt wirtualny", a miód jest dodawany nie do fermentacji tylko po jej zakończeniu i nie powoduje w żaden sposób podwyższenia zawartości alkoholu w piwie.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
No to chyba sam sobie odpowiedziałeś
Comment
-
-
W związku z lawinowym przyrostem browarów domowych wnioskuję o wstawienie do DP kategorii sposób zakupu - własne domowe.
Comment
-
Comment