Jaka jest szansa na noworoczny prezent i uproszczoną wersję dziennika
Dziennik Piwny - komentarze
Collapse
X
-
Szansa chłopaki to jest zawsze, tylko czas nie z gumy, ale się może w tym roku Art wyrobi.
Staram mu się przypominać tą obietnicę wprowadzenia poprawek w DP co najmniej co drugi dzień.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
W Dzienniku Piwnym znajduje się taka oto ramka:
Krótko o dzienniku piwnym
Aktualnie wersja beta, Twoje wpisy zamieszczane w Dzienniku Piwnym nie są widoczne dla innych Użytkowników. Wkrótce rozbudowa o wykresy i inne ciekawostki. Zapraszam do zabawy!
Art
P.S.
Popatrz Art'cie jacy Ci forumowicze są upierdliwi
Comment
-
-
no właśnie, jak to było...
upierdliwym dziękujemy- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Uprościć... uprościć... uprościć...
Dla fanatyków niech zostaną te rubryki, które są, ale powinna być możliwość nie wypełnaina wszystkiego. Dla mnie godzina spożycia, cena, miejsce zakupu, a nawet nazwa piwa i jego balingi to jest dodatkowy balast, który zajmuje czas. I przez ten balast jest duża szansa, że w tym roku może mi się odechcieć klepania tych wszystkich rybryczek..."Zawsze pamietaj o przewidywalności głupoty"
Hare piwo, hare piwo, piwo, piwo, hare, hare
Hare sex, hare sex, sex, sex hare, hare
Hare muza, hare muza, muza, muza, hare, hare
Hare siec, hare siec, piwo, sex, muza, hare.
Comment
-
-
Najprostrza wersja - DODAJ KOLEJNE WYPITE PIWO I tyleBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
Pytanie średnio rozwiniętego-informatycznie:
Czy jest możliwość (jeśli tak, to jak?) obejrzenia statystyk - zestawienia sumarycznego za lata, w których prowadziłem DP, czy muszę sobie "na piechotę" dodawać osiągnięcia w poszczególnych latach?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
na razie nie ma takiej możliwości. mam nadzieję że w ciągu kilku dni wprowadzę hurtowo zmiany w DP.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment