Może założyciel tematu wreszcie zamieści jakąś ankietę dotyczącą przyszłości DP ?
Dziennik Piwny - komentarze
Collapse
X
-
Na ankietę to już trochę za późno, jak i na wszelkie uwagi (które zresztą się powtarzają). Pisałam już o tym, ale nikogo to widać nie zainteresowało. Gadać możecie sobie dalej, ale dziennik właśnie przechodzi metamorfozę. Za jakiś bliżej nieokreślony czas pojawi się nowa wersja dziennika. I za to żeby było to blizej, niż dalej trzymam kciuki.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Też trzymamy kciuki i wznosimy za powodzenie. A gdy już się pojawi "nowa jakość" w DP założymy nowy temat i znowu będziemy marudzić...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MaggykZa jakiś bliżej nieokreślony czas pojawi się nowa wersja dziennika. I za to żeby było to blizej, niż dalej trzymam kciuki.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ShlangbaumKciuki i ja trzymam. Dyskusja by się zamknęła tak jak apelujesz jakby Admin z Maggykiem dali znać jakie zmiany wprowadzą- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Wpisałem pierwsze piwo do nowego dziennika. Mam pytanie tylko do Arta, czy piwa, które wypiłem już w 2006 roku mam przepisać do nowego dziennika - dla jasności statystyk czy pozostawić w starym?
P.S.
Fajny jest ten nowy dziennik, Ci którym się nie chce prowadzić wybierają minimum, a tacy porąbani statystycy jak ja mogą się do woli cieszyć wielością rubryczekLast edited by Shlangbaum; 2006-01-12, 08:34.
Comment
-
-
będę chciał to jakoś rozwiązać na dniach - jeśli Ci się nie chce czekać to możesz sobie te piwa wprowadzić ze starego do nowego ale pamiętaj proszę o skasowaniu ich ze starego DP.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ARTbędę chciał to jakoś rozwiązać na dniach - jeśli Ci się nie chce czekać to możesz sobie te piwa wprowadzić ze starego do nowego ale pamiętaj proszę o skasowaniu ich ze starego DP.
dla Admina, ciągle niedocenianego zresztą
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesnie wiem czy padł taki pomysł, ale proponuję dodać opcję "rodzaj fermentacji". szczerze interesuje mnie jak to wypadnie w moim przypadku
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezesto zależy... wydaje mi się, że domyślna powinna być dolna, wszak jest powszechniejsza.
Dlatego właśnie w ustawieniach powinno być pole wyboru domyślnej fermentacji, dla mnie to górna, dla innych dolna.
Comment
-
-
Problem mój dotyczący dziennika browarowego jest nastepujący: Chce uzuzpelnić moj dziennik o nowo wypite piwo ktore od dawna szukałęm a jego na liscie piw dziennika nie ma!!! Piwo te to Kaper, niegdyś z browaru Heweliusa a dziś z żywca. Jak ja je mam teraz zaznaczac ma ktoś pomysl ? A najlepiej jak sie uzupełni baze dziennika o te piwo
Pozdrawiam
Comment
-
-
piwo to jest najprawdopodobniej warzone w Elblągu i tam widnieje. zresztą GŻ zapowiedzaiła że zrezygnuje zeń.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Hmm, czy to ten wątek? Bo nikt tu nie zaglądał od 2006 roku...
BTW. Chciałem prosić o dodanie piwa pszenicznego Viva-Hel - www.jastarnik.pl, z browaru Gościszewo.
Dziękuję.
Comment
-
Comment