komentarze dot. tego tematu
PremiumUżytkownictwo - czyli wspieranie działania BrowarBizu
Collapse
X
-
PremiumUżytkownictwo - czyli wspieranie działania BrowarBizu
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Tagi: brak
-
-
te sześć dyszek to za rok, miesiąc, kwartał, czy jednorazowa opłata?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
-
-
Koszt takiego rozszerzenia funkcjonalności swojego konta wynosi49,18zł netto / rok (tj. równe 60 zł wraz z VATem)
Może później się uda.(_)>
Nigdy się nie poddawaj!!!
Browar "Pyrlandia" Poznań - albeertos & kiler
Lech jest tam gdzie jego wiara
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
to propozycja rocznej opłaty. proszę mnie źle nie zrozumieć z tym pomysłem - wpływy z tego przedsięwzięcia idą na utrzymanie Browaru, które w pełni muszę przejąć na swoje barki już niedługo (kwestia kilku miesięcy).- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
ja choć Cię rozumiem tak jak chcę to i tak się piszę.
rachunek z nrem konta i płatnością na 03.02.br. proszę przesłać na wiadomy adresWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
przecież nie śmiałbym napisać wwtedy z małej litery- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Każdy skomentuje to po swojemu, jednak jak dla mnie to taka propozycja jest dość dziwna? Nie dość, że piwo w sklepie kosztuje to jeszcze i tutaj zaczynają się jakieś opłaty - naturalnie bez obrazy dla pomysłodawcy.Ja kosmita, w srod serow i wina piwa szukajacy
Comment
-
-
zawsze kiedy wchodzą nagle względy finansowe nie jest to miłe.
ja się tylko zawsze zastanawiałem jak to wszystko ciągnie Art.
żadnych reklam przecież na stronie nie ma. a nie wydaje mi się, aby Art był filantropem albo znalazł anonimowego sponsora.
dzięki forum poznałem tylu wspaniałych ludzi, że jeżeli te 60 zł miałoby decydować o być albo nie być forum to decyzja może być TYLKO JEDNA. ja pieniądze już przelałem.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Ja ze swojej strony wyrażam całkowite poparcie. Biorąc pod uwagę korzyści jakie można zyskać to cena nie jest wcale wygórowana. Zresztą rzeczywiście nie można obciążać ART'a kosztami utrzymania browaru, z którego korzysta tylu "memberów". Powtarzam: Jestem całkowicie ZA, popieram, zgadzam się i wogóle....
P.S. W tej chwili jednak jestem w dołku finansowym więc jak narazie muszę się wstrzymać z zapłatą. Trzeba będzie oszczędzićwww.decio.friko.pl
Comment
-
-
Wychodzi na to że ktoś kto zdecyduje się na konto Premium będzie musiał zrezygnować co miesiąc z jednego piwa w knajpie lub z dwóch kupowanych w sklepie
Według mnie pomysł super.Katalog polskich kapsli od piwa: www.kapsle.xon.pl
Polskie forum kolekcjonerów kapsli: www.forum.kapsle.xon.pl
Comment
-
-
Mamy do wyboru, albo wejść bezproblemowo na stronę i nawet nie zwrócić uwagę na reklamę, albo być nimi tak nachalnie bombardowanym, że się ma ochotę rozwalić monitor. Wybór (poparty niedużą w sumie kwotą 60 zł - to 5 zł miesiecznie!) należy do nas.
Comment
-
-
jastem premium memberem, czy jakos tak.
jakoś tak głupio na razie.
pierwsze co rzuciło mi się w oczy, to na górze głównej strony czerwony plac - tam, gdzie teoretycznie powinna być reklama.
na razie tylko sprawdziłem dodawanie etykiet w browarach.
wchodzą jedna za drugą.
zobaczę co jeszcze mogęWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
mam dostęp do zagranicznych grup dyskusyjnych. co z tego?
ich spreche w deche reszta na migi.
a z angielskiego odpowiadam na pytanie (wersja fonetyczna) hał du ju du? mówiąc:
du ju hał, hał.
ale taki np Żą to mógłby sobie poużywaćWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment