Poczekaj aż Najjaśniejszy Admin wróci to Ci pomoże. Na razie wyślij do niego PW, w stosownym czasie Ci odpowie.
PremiumUżytkownictwo - czyli wspieranie działania BrowarBizu
Collapse
X
-
-
Paolo napisał(a)
...prostrzego? ...Żadna płaca nie hańbi...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Paolo napisał(a)
Klikam na przekaz i ... plik nie istnieje!!!???? Sam go na pewno nie wypełnię. Jak każdy kwit to dla mnie wyższa filozofia!!!!!!!!! HELP!!!!!!
przygotowany wcześniej PDF widać jakoś kiepsko wpółpracuje, będę musiał więc nad nim posiedzieć wkrótce.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Proponuje, żeby ART umożliwił wnoszenie opłat za pomocą kart płatniczych. Z technicznego punktu widzenia wystarczyłoby postawienie tzw. wirtualnego POS-a (lub zwykłego, ale z możliwością wprowadzania numeru karty z klawiatury urządzenia) i podpisanie umowy z centrum autoryzacji (oczywiście z aneksem dla kart American Express)-------------------
Grupie Żywiec mówie stanowcze NIE!
Guinnessowi i innym ALE mówie stanowczo TAK!
Smacznym piwom (także jasnym) mówie TAK.
Comment
-
-
Czy to nie jest przypadkiem ciut kosztowne rozwiązanie? Gdyby jeszcze Premierów było koło tysiąca...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Browar Szlachecki w Warszawie (działalność zawieszona)
@WujcioShaggy Wuj na Twitterze, czasem coś napisze nawet
Comment
-
-
Prowizja od transakcji była by prawdopodobnie do zaakceptowania, jednak koszty stałe takiej możliwości są zdecydowanie za wysokie dla tak małej skali transakcji.
Zresztą przelew z banku internetowego jest rozwiązaniem wygodnym i tanim - moim zdaniem najlepszym dla browaru.browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]
Comment
-
-
Koszty POS'a wirtualnego nie są aż takie wielkie. Poniżej jest link do strony POLCARD-u
-------------------
Grupie Żywiec mówie stanowcze NIE!
Guinnessowi i innym ALE mówie stanowczo TAK!
Smacznym piwom (także jasnym) mówie TAK.
Comment
-
-
dzieki Clarq - sprawa pewnie będzie do zrealizowania jak ruszy sklepik browaru :-)- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
hej! nie wywracać mi tu tak ślepiami, nie od razu Browar(.biz) zbudowano- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Naczelnikowi gratulujemy premium Membera
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteksa kiedy- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MarusiaNaczelnikowi gratulujemy premium MemberaPopieram domowe browary!
Polakom gratulujemy naczelnika
Zamykam browar.
Nie mogę robić tak skandalicznie dobrego piwa.
gratulacje wstrzymane:Pogratuluj bolcowi
Comment
-
Comment