Właśnie to samo mi się rzuciło w oczy. Na co idą moje pieniądze? Albo zostanie to poprawione, albo będzie bojkot (i pogarda)! W końcu musi być jakaś relewantność.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika fidoangel
No wiesz Arturro, tego się po Tobie nie spodziewałem
Po Tusku się spodziewałem, po Orlenie się spodziewałem, po Pani Prezes się spodziewałem, no po wszystkich się spodziewałem podwyżek ale ta mnie załamała...
Nie wiem jak to dalej będzie.
No właśnie!
I to tak bez referendum, nie godzi się. Może chociaż jakąś ankietę szanowny Admin by zrobił!
Całe szczęście, że jestem opłanony do 2019
Ja uważam,że ART powinien wprowadzić płatny dostęp. To co stworzył jest dla nas źródłem wielu informacji. Warto to dalej rozwijać.
Ja bym wprowadził dostęp np: ( sms 2 zł + VAT za 24h) (30 dni sms-a 10 zł + Vat.)
Opłata roczna 60 zł + Vat przelew.
Warto, aby Art zaczął odcinać trochę kuponów od 10 lat pracy, oraz miał pieniądze na rozwój tego przedsięwzięcia.
Jak Art będzie zarabiał pieniążki w inny sposób to portal na tym ucierpi.
Ja nie bardzo lubię wspierać (nie znaczy, że tego nie robię), wole płacić za dobry produkt, a ten uważam za dobry.
Jeżeli ART wprowadzi taką obowiązkową opłatę to zapłacę jutro.
Pewnie nie spotkam się z poparciem, ale ja bym tak zrobił bez żadnych wyrzutów sumienia i robił dalej to co lubię i przy tym zarabiał.
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika PiwowarAG
Może też pewnego dnia dojść do wniosku, że lepiej otworzyć sklep, knajpę lub zająć się reklamą i zamknąć portal.
Może też dojść do wniosku, że lepiej zostać obserwatorem wielbłądów, albo wampirem-amatorem. Albo człowiekiem udającym człowieka, który udaje że widział Presleya. Albo wyjechać do Australii, zmienić imię na Bruce i zająć się filozofią. Możliwości jest wiele...
"Kilgore Trout napisał kiedyś opowiadanie w formie rozmowy między dwoma drożdżami.
Spożywając cukier i dusząc się we własnych ekskrementach dyskutowały nad celem życia."
Ja już dawno twierdziłem, że bez odpłatności dostep powinien być ograniczony. Np. brak możliwości oglądania zdjęć, możliwość korzystania tylko z forum - możliwości jest wiele.
W najbliższym czasie będę przenosił Browar.biz i Centrum Piwowarstwa na serwer z nowym oprogramowaniem. Obecnego dwunastolatka nie jestem w stanie bezboleśnie zaktualizować, więc jest z tym trochę zachodu. Dla niektórych obecny stan to tylko niewyświetlanie się zielonej kłódeczki w przeglądarce...
Comment