Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Latarnik
Wyświetlenie odpowiedzi
PremiumUżytkownictwo - czyli wspieranie działania BrowarBizu
Collapse
X
-
W przypadku braku dostawy prądu z zewnątrz, na dieslu- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Ahumba Wyświetlenie odpowiedziJa już dawno twierdziłem, że bez odpłatności dostep powinien być ograniczony. Np. brak możliwości oglądania zdjęć, możliwość korzystania tylko z forum - możliwości jest wiele.
Można to zresztą płatności zróżnicować - zwykłe konto, płatne jakoś symbolicznie, oraz konto premium, odpowiednio lepsze. Problem w tym, że wg mnie główną barierą będzie sam fakt płatności, a nie kwota - i jest pytanie, jak to przeskoczyć.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Krzysiu Wyświetlenie odpowiedziProblem w tym, że wg mnie główną barierą będzie sam fakt płatności, a nie kwota - i jest pytanie, jak to przeskoczyć.Last edited by chemmobile; 2012-01-18, 09:35.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609
Comment
-
-
To ja tak lamersko ... z pewną doza nieśmiałości... gdzie się sprawdza do kiedy mam premium?
Comment
-
-
-
W podpisie?
Ja to widzę tak, na tej stronie (jak i każdej innej):
- znajdujemy u góry po prawej ikonki z opcjami
- pierwsza z prawej to czerwona strzałka służąca do wylogowania się
- nie klikamy w nią
- kierujemy wzrok nieco w dół, mijamy czarny pasek, gdzie nieco w lewo widzimy napis Poczta
- jeszcze trochę niżej, na szarym tle mamy zielony kwadracik z "czerwonym i czarnym czymś" - klikamy
- jesteśmy na stronie informacyjnej PU - tu znajdujemy datę
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
A Hania mi tu przez ramię podpowiada, aby "zieloni" lepsze domki na Zlotach dostawali , w zielonym kolorzeLast edited by fidoangel; 2012-01-18, 09:56."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika bobza Wyświetlenie odpowiedziTo ja tak lamersko ... z pewną doza nieśmiałości... gdzie się sprawdza do kiedy mam premium?
Ja pytam, od kiedy?"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziW podpisie?
bobza
--------------------------------------------------------------------------------
Jak klikniesz w ten najniżej połozony link w każdym poście bobzy (dla Ciebie tu go wytłuściłem) też się tam dostaniesz.Last edited by Bombadil13; 2012-01-18, 16:16.Poszukuję
Comment
-
Comment