PremiumUżytkownictwo - czyli wspieranie działania BrowarBizu
Collapse
X
-
W przypadku braku dostawy prądu z zewnątrz, na dieslu- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Można to zresztą płatności zróżnicować - zwykłe konto, płatne jakoś symbolicznie, oraz konto premium, odpowiednio lepsze. Problem w tym, że wg mnie główną barierą będzie sam fakt płatności, a nie kwota - i jest pytanie, jak to przeskoczyć.Comment
-
Trzeba skonstruować odpowiednią "marchewkę". Pytanie czy z treści zawartych na browar.biz można stworzyć na tyle atrakcyjną marchewkę, aby warto było opłacać konto premium. Na chwilę obecną ja nie widzę takiej możliwości. Browar.biz nie ma tylu unikalnych treści, abym chciał dla nich opłacać abonament.Ostatnia zmiana dokonana przez chemmobile; 2012-01-18, 09:35.Lwówek Śląski - 800 lat tradycji piwowarskich.
Kto piwem szynkuje, dawać ma właściwą miarę, kto to ominie, zapłaci 4 białe grosze kary - lwóweckie prawo piwowarskie AD 1609Comment
-
To ja tak lamersko ... z pewną doza nieśmiałości... gdzie się sprawdza do kiedy mam premium?Comment
-
-
W podpisie?
Ja to widzę tak, na tej stronie (jak i każdej innej):
- znajdujemy u góry po prawej ikonki z opcjami
- pierwsza z prawej to czerwona strzałka służąca do wylogowania się
- nie klikamy w nią
- kierujemy wzrok nieco w dół, mijamy czarny pasek, gdzie nieco w lewo widzimy napis Poczta
- jeszcze trochę niżej, na szarym tle mamy zielony kwadracik z "czerwonym i czarnym czymś" - klikamy
- jesteśmy na stronie informacyjnej PU - tu znajdujemy datę
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
A Hania mi tu przez ramię podpowiada, aby "zieloni" lepsze domki na Zlotach dostawali , w zielonym kolorzeOstatnia zmiana dokonana przez fidoangel; 2012-01-18, 09:56."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<Comment
-
"Spotkałem się z kolegą / Bo kolega jest od tego / I wypada czasem spotkać się z nim"
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Bractwo Piwne
Skład Piwa
Piszę poprawnie po polsku!Comment
-
Oj Pendi:
bobza
--------------------------------------------------------------------------------
Jak klikniesz w ten najniżej połozony link w każdym poście bobzy (dla Ciebie tu go wytłuściłem) też się tam dostaniesz.Ostatnia zmiana dokonana przez Bombadil13; 2012-01-18, 16:16.PoszukujęComment