Arcie drogi, gdybyś się baaardzo nudził, może byś wprowadził w tym dziale podział geograficzny, podobnie jak w knajpach krajowych, co? Trochę już się tego nazbierało.
Knajpy/puby zagraniczne
Collapse
X
-
moze za sześćdziesiąt lat trochę się ponudzę- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
nawet jak śpię to jestem w pracy- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Re: A teraz poważnie
celt_birofil napisal/a
Forumowicze dotarli już do 5 krajów (Czechy, Słowacja, Austria, Belgia, Holandia), mamy też "rezydentów" w kilku innych - może warto rozpocząć prace?
knajpy sa wszedzie i w zalezniosci z kim sie jest to wtedy mozna powiedziec czy to dobra czy zla knjpa.
W samym Hagen jest ponad 300 knajp i to od Argentyny do Zypru,ale musze powiedziec ze najlepiej sie czuje w naszej Polsliej knajpie SAMI SWOI na Wehringhaserstr-Swojskie twarze i rozmowy a jak ktos sie nie przytwoici zachowuje dostanie po Ryju i na tym sie konczy-bez Policji itp
Comment
-
-
Re: Knajpy/puby zagraniczne
celt_birofil napisał(a)
Arcie drogi, gdybyś się baaardzo nudził, może byś wprowadził w tym dziale podział geograficzny, podobnie jak w knajpach krajowych, co? Trochę już się tego nazbierało.Last edited by Petrax; 2002-08-02, 14:10.
Comment
-
-
Re: Re: A teraz poważnie
Andi napisał(a)
A cöz to za temat
W tym miejscu sugerowałem wyłącznie wprowadzenie większej przejrzystości.. ot co (a zanosi się na nowe, piwne kraje... )Nie było Ciebie tyle lat! Myślałem, że nie wrócisz już (Krystyna Prońko - koniec cytatu)
Comment
-
-
Moim zdaniem jest to bardzo dobry pomysł, ułatwi on uzyskanie informacji na temat najlepszych pubów na świecie.Chcesz pojechać do jakiegoś regionu danego kraju to wystarczy wchodzisz w odpowiedni podkatalog i bez problemu odnajdujesz to co cie interesuje
Comment
-
-
Tylko musiałby to być podział bardzo rozbudowany. Oprócz podziału na kraje powinien być też zrobiony podział na regiony danego kraju (lub miasta). Knajpek są przecież ogromne ilości i zrobienie jednego katalogu np. Niemcy może spowodować jego kompletne zapchanie.
Comment
-
Comment