Dlaczego po zalogowniu i wejściu w PW tam otrzymuję wiadomość ,że muszę się zalogować.Przecież żeby wejść na PW trzeba już być zalogowanym.Kiedyś znów napisałem już list na pw ,dałem wyślij i wszystko się skasowało -według komunikatu nie byłem zalogowany
PW [dlaczego wylogowuje podczas trwania sesji]
Collapse
X
-
zwróćcie uwagę żeby w polu adresu (w przeglądarce) widniał nowy adres browar.biz zamiast wcześniejszego browar.biz
problemy takowe związane są właśnie z przeskakiwaniem pomiędzy domenami (postaram się o to aby zminimalizować problem na ile to możliwe)- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
niestety to pierwsze.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
A ja muszę się logować wszędzie osobno.Na stronie głównej,w galerii i czasami na wejściu do forum.No i po dłuższym przebywaniu na forum też muszę się logować.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
kiszot!
czytaj dokładnie:
-jeśli jako adres strony wpiszesz browar.biz będziesz musiał się co chwila logować
-jeśli wpiszesz browar.biz wystarczy raz a dobrzeWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Zmieniłem już adres na browar.biz ale nadal nie mogę ze strony głównej wejść na Browarnictwo amatorskie. Po kliknięci zgłasza mi się, że strona jest w przebudowie.
Co zrobić abym mógł, tak jak na inne działy, wchodzić ze strony głównej.
Comment
-
-
hm... musisz mi to trochę jaśniej napisać ;-)
Zmieniłem już adres na browar.biz ale nadal nie mogę ze strony głównej wejść na Browarnictwo amatorskie. Po kliknięci zgłasza mi się, że strona jest w przebudowie.
z moich informacji wynika że ten dział ma status "w przebudowie" od początku jego.... założenia
co prawda dostępnych jest kilka artykułów o BA, ale w tym celu zerknij lepiej na artykuły właśnie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Ahumba napisał(a)
kiszot!
czytaj dokładnie:
-jeśli jako adres strony wpiszesz browar.biz będziesz musiał się co chwila logować
-jeśli wpiszesz browar.biz wystarczy raz a dobrze
Arcie czekam na pomocLwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
kiszot napisał(a)
Masz mnie za głupka który nie sprawdzi a tylko narzeka?
Arcie czekam na pomoc
wiem jednak, że gdy człowieka coś zdenerwuje (np. brak dostepu do czegoś) nie wszystko jest w stanie dokładnie przeczytać.
w podobnej sytuacji też potrzebowałem łopatologicznego wyjaśnienia.
chciałem pomócWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Kiszocie kochany sprawdź czy masz włączoną obsługę ciasteczek (cookies) w swojej przeglądarce, jeśli nie masz - to ją włącz.
jeśli miałeś wczesniej włączoną obsługę ciasteczek - możliwe że owe "ciasteczko" się uszkodziło. wtedy postępuj tak jak napisałem tutaj:
Twoje pytania dot. Browaru i komentarze dot. spraw poruszanych w tym dziale, propozycje usprawnień, zmian, etc.
w razie czego pisz do mnie na email- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment