Jestem Zythum, czy nie jestem?

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

• TommyCollins
    Beczka dębowa - spora szpara na dnie beczki
    TommyCollins
    Witam!
    Czy ktoś spotkał się z sytuacją, gdzie beczka zawierała dość sporą szparę na dnie jak na załączonych obrazkach? Szpara rozciąga się na całą średnicę, ale przy jednym końcu jest ona dość spora. Jestem świadomy, że można beczkę uszczelnić, gdy zawiera szpary między...
    2024-05-15, 16:56
  • bastion
    Łotwa, Jelgava, Cukura Iela 21, Alus Daritava Viedi.
    bastion
    Browar restauracyjny Viedi mieści się na przedmieściach spokojnego miasteczka jakim jest Jelgava. Ale generalnie można to przypiąć chyba do każdego łotewskiego miasta poza stolicą. W piękny letni dzień widać mnóstwo ludzi spacerujących, czy też oddających się żegludze po rzece Lelupie....
    2023-11-27, 22:50
  • Piotr7
    drożdże dla początkującego
    Piotr7
    Witam!
    Jestem nowy w warzeniu. Bardzo lubię piwo, jego koneserem jestem od dawna. i dlatego zdecydowałem się zacząć warzyć.
    Wciąż przeglądam forum, jest tu mnóstwo informacji i jeszcze wiele do nauczenia się. ale chciałbym się dowiedzieć jakie drożdże polecacie dla początkującego?...
    2024-12-09, 14:24
  • Prusak
    Browar Otwocki, Imperial Baltic Porter
    Prusak
    Mocarny: E: 30 % wag,, A: 12, 5%
    Barwa ciemnobrązowa, nieprzejrzysta.
    Piana: jest beżowa drobna, szybciutko opada do cienkiej obrączki.
    Zapachowo dość ubogo, ale ze względu na katar nie byłem miarodajny.
    Porter ma niespełna rok, ale smakowo jest zupełnie nieźle ułożony....
    2024-09-20, 20:56
  • Prusak
    Browar Markowy, Hajnowskie Jasne Pełne
    Prusak
    E: 12%
    A: 4, 6%
    Mam kłopot z tym piwem, bo parametry jego są takie same jak Polskiego Lagera z tego samego browaru (tam się sypnąłem wpisując 4, 8 alko, i nie mam już możliwości edytowania, ale było, tak jak tu 4, 6).
    Piłem bezpośrednio po Polskim Lagerze i na 99,9% jestem...
    2024-09-20, 19:15
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...