Nic ważnego ale wiadomość z powiadomianiem o PW na emila jest bardzo ciekawie datowana! Ja przykładowo takiego emila dostałem z datą: 1899-12-30 00:00:00 Rozumiem że o piwie dużo już wiedziano w tym czasie ale o sieci...
Powiadamianie?!?
Collapse
X
-
sprawdzę. prawdopodobnie wybryki pewnej funkcji na nowym serwerze.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
sprawdziłem - działa poprawnie. podeślij mi proszę owego maila do oględzin.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
slavoy napisał(a)
A ja chciałbym się poskarżyć, że Forum Browaru Mailer już dawno do mnie nie pisuje...
chlip... czuję się samotny... chlip...
Nawet jak jest nowe PW, to słówkiem nie piśnie...Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
Slavoy napisał
A ja chciałbym się poskarżyć, że Forum Browaru Mailer już dawno do mnie nie pisuje...
chlip... czuję się samotny... chlip...
[..]
Ahumba napisał
to jest nas takich co najmniej dwóch
by poprawić humorypiwoppns@wp.pl
Comment
-
-
Sprawa wygląda tak. Jak sprawdzałem pocztę przez interię to data wyskoczyła mi właśnie taka dziwna. Natomiast jak sprawdziłem outlookiem to wszystko bylo już okej. Mam na myśli tę samą wiadomość.Piwo to jest życia blues, daje miłość oraz luz. :)
Comment
-
-
gdzieniegdzie wciąż praktykowane jest antydatowanie- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
a co zpowiadamianiem tam, gdzie ono po przeprowadzce nie dociera?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
problem z otrzymywaniem powiadomień mają obecnie tylko te osoby, które w ustawieniach Browaru podały adres swojej skrzynki @browar.biz, ma to związek ze zmianą serwera i domeny.
ale bez obaw - w okolicach czwartku wszystko powinno wrócić do normy.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Może nie jest to duży problem, ale zgłaszam... Maile z powiadomieniem o odpowiedzi na zaprenumerowany temat forum są do mnie wysyłane w ten sposób, że w polu DO mój adres mailowy wpisany jest dwukrotnie. Jaka może być tego przyczyna? Mam w Outlooku regułę na maile z browar.biz, która przez to trochę głupieje...
Comment
-
-
ok, sprawdzę.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
no właśnie. zapomniałem dodać że naprawiłem- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment